Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α-Ω»

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ «ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Α-Ω»

Δύο μοναδικά και ξεχωριστά hands on προγράμματα εκπαίδευσης, με θέμα ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω και εισηγητή τον Έλληνα Pastry Chef Δημήτρη Χρονόπουλο, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στην Πάτρα στις 26 & 27 Φεβρουαρίου και στα Ιωάννινα στις 2 & 3 Απριλίου 2019..
Στα προγράμματα αυτά, θα αναλυθούν λεπτομερώς και επί μέρους, πολλά μυστικά της Σοκολάτας, τα οποία είναι σημαντικά να γνωρίζουν οι Έλληνες ζαχαροπλάστες και οι Έλληνες Chef, που θα θελήσουν να συμμετέχουν.
Σημαντική βοήθεια στη θεματολογία αυτή, θα μας παρέχει η Γαλλική εταιρία Valrhona, με την πολυετή πείρα της στο αντικείμενο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Κόστος Συμμετοχής:
* 180€ για Επιχειρήσεις – Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες, που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
* 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής.
Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων:
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
– Πάτρα: 26 & 27 Φεβρουαρίου 2019
– Ιωάννινα: 2 & 3 Απριλίου 2019
Ώρες προγραμμάτων: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής προγραμμάτων::
– Πάτρα: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Αγίου Ανδρέου 47 & Κολοκοτρώνη 3 – Πάτρα
– Ιωάννινα : ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Κωλέττη & Καπλάνη 5 (Δίπλα στο Δημαρχείο) – Ιωάννινα
Τύπος εκπαιδεύσεων: Hands on


Related Posts

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη – AΘΗΝΑ – 11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 – ΙΝΣΕΤΕ

LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη – AΘΗΝΑ – 11 & 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 – ΙΝΣΕΤΕ

Όλες οι σύγχρονες τεχνικές ορισμένων από τα καλύτερα Bars παγκοσμίως και τα πιο επίκαιρα μυστικά της “υγρής γαστρονομίας” παρουσιάζονται στην Αθήνα, στις 11 & 12 Μαρτίου 2020, από το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ). Εισηγητής του θα είναι ο Δημήτρης Κονταράτος, R&D (Research […]

5th Premier Gastronomy Festival: Μία συναρπαστική αρχή για ένα νέο όμορφο γαστρονομικό «ταξίδι»

5th Premier Gastronomy Festival: Μία συναρπαστική αρχή για ένα νέο όμορφο γαστρονομικό «ταξίδι»

Με μεγάλη χαρά και περίσσιο ενθουσιασμό, σας ανακοινώνουμε το επερχόμενο 5ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ στο Μπάνσκο. Φιλοξενούμενο για ακόμα μια φορά από το Premier Luxury Mountain Resort Hotel, από 4-20 Νοεμβρίου 2016, το φετινό φεστιβάλ σίγουρα θα τα έχει όλα! Σεφ από την παγκόσμια γαστρονομική σκηνή […]