Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΠΡΟΪΟΝ | Παρθενική εμφάνιση για τη νέα φιάλη των 330 ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στις πτήσεις της ELLINAIR

• ΠΡΟΪΟΝ | Παρθενική εμφάνιση για τη νέα φιάλη των 330 ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στις πτήσεις της ELLINAIR

To ΘΕΟΝΗ συνεχίζει την «ανοδική» πορεία του προς τους αιθέρες! Η πρόσφατη συνεργασία με την Ελληνική αεροπορική εταιρεία ELLINAIR έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυνατότητα της εταιρείας να καλύπτει, με τη γκάμα των προϊόντων της, τις ξεχωριστές ανάγκες των συνεργατών της. Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό με την πρωτοποριακή φιάλη με χωρητικότητα 330ml «ταξιδεύει» αποκλειστικά με την ελληνική αερογραμμή σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας, προσφέροντας την απαραίτητη ενυδάτωση στους επιβάτες μέσα από την ξεχωριστή, βραβευμένη με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας,  γεύση του.

Limited Edition απόλαυση στους αιθέρες
Η ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα στις συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού με την καινοτόμο φιάλη των 330ml. Η νέα φιάλη του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό εντυπωσιάζει με το κομψό, λεπτεπίλεπτο design που την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη και πρακτική, ιδανική για να τη μεταφέρει κανείς παντού μαζί του. Κατά συνέπεια το ΘΕΟΝΗ γίνεται ο ιδανικός «συνεπιβάτης» σε κάθε πτήση και φτάνει ακόμη ψηλότερα μέσα από τα ταξίδια του με την ELLINAIR, εκπροσωπώντας, με την ποιοτική  του γεύση τη χώρα μας σε χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα, μέσα από τους δεκάδες προορισμούς της αερογραμμής.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.
Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Σχετικά με την Ellinair
Ως θυγατρική του Ομίλου Μουζενίδη, η Ellinair ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2013 προκειμένου να καλύψει τις υψηλές ανάγκες του tour operator Mouzenidis Travel σε αεροπορικές θέσεις. To 2015 προστέθηκαν και προγραμματισμένες πτήσεις και πλέον εκτελεί δρομολόγια από 5 βάσεις σε 42 προορισμούς. Αποστολή της Ellinair είναι η παροχή αεροπορικών εμπειριών υψηλών προδιαγραφών. Σε πλήρη αρμονία με τους διεθνείς κανονισμούς πτητικής ασφαλείας και με προσοχή στη λεπτομέρεια, καθημερινό μέλημα της εταιρίας είναι η διακριτική επικοινωνία με τους επιβάτες που φιλοξενεί, με στόχο την κάλυψη των αναγκών τους κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όραμά της να καταστεί η καλύτερη περιφερειακή εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενισχύοντας την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε.
Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα  ΙΙ  Τ 24450-61200  ΙΙ  Έφη Κονταξή ΙΙ [email protected]
www.theoniwater.gr


Subscribe