Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. «Μια ελπίδα γεννιέται!»

• ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. «Μια ελπίδα γεννιέται!»

Γεννήθηκαν τα πρώτα μωρά μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. «Μια ελπίδα γεννιέται!»

Η πρώτη ελπίδα που άρχισε ήδη να γεννιέται είναι τα τρία υγιέστατα μωράκια από τα χωριά Άγιος Νικόλαος και Μικρό Χωριό, στο Καρπενήσι Ευρυτανίας και από το χωριό Καταρράκτης, στα Κεντρικά Τζουμέρκα Άρτας, τα οποία γεννήθηκαν μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας ΓΙΩΤΗΣ «Μια ελπίδα γεννιέται!», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis.
Τα παραπάνω χωριά είναι τρία από τα 86 απομακρυσμένα χωριά που έχει υιοθετήσει η εταιρία για να εφαρμόσει αυτή την πρωτοποριακή εκστρατεία κατά της υπογεννητικότητας, η οποία αποτελεί μια ορατή πια απειλή για το μέλλον της χώρας μας. Χαρτογραφώντας περιοχές όπου η πρόσβαση σε μαιευτικές και γυναικολογικές υπηρεσίες είναι περιορισμένη, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. απευθύνεται στις γυναίκες των περιοχών αυτών, που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά, αλλά διστάζουν, ακριβώς εξαιτίας αυτών των αντικειμενικών δυσκολιών. Σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό της HOPEgenesis, που έχει όραμα και στόχο να καταπολεμήσει την υπογεννητικότητα, η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ αναλαμβάνει τη φροντίδα των γυναικών αυτών, από το ξεκίνημα της εγκυμοσύνης έως τον τοκετό. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει όλα τα έξοδα παρακολούθησης της εγκυμοσύνης τους, τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και του τοκετού, όπως και όλα τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενίας τους. Επιπλέον, η εταιρία καλύπτει και τις ανάγκες σε βρεφικές τροφές των μωρών που θα γεννηθούν στο πλαίσιο του Προγράμματος, για τα δυο πρώτα χρόνια της ζωής τους.
Ήδη, εκπρόσωποι της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. και της HOPEgenesis έχουν πραγματοποιήσει ενημερωτικές επισκέψεις σε 71 χωριά στην Ευρυτανία – Δήμος Καρπενησίου, την Άρτα – Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων και τη Φθιώτιδα – Δήμοι Λαμιέων και Μακρακώμης, όπου το Πρόγραμμα γίνεται δεκτό με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους. Προγραμματίζονται επίσης τα επόμενα οδοιπορικά στις υπόλοιπες περιοχές του Προγράμματος, στους Δήμους Δωρίδος στη Φωκίδα και στον Δήμο Καρύστου στην Εύβοια.
Τα πρώτα μωράκια που ήρθαν στον κόσμο στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια ελπίδα γεννιέται!» είναι ο πιο αισιόδοξος και τρυφερός οιωνός, που δείχνει ότι με προσπάθεια και υπευθυνότητα θα μπορούσαν να ανατραπούν ακόμη και οι πιο δυσοίωνες στατιστικές, όπως αυτές που αφορούν στον ετήσιο αριθμό γεννήσεων στην Ελλάδα. Στα τρία νεογέννητα και στις οικογένειές τους, όλοι οι εργαζόμενοι της ΓΙΩΤΗΣ στέλνουν τις πιο θερμές ευχές τους για υγεία και ευτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα:
HOPEgenesis: τηλ. 210 6455353, 2169001068, e-mail: [email protected]
www.jotis-miaelpidagennietai.gr
www.hopegenesis.org


Related Posts

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Τα αλιεύματα με πρωταγωνιστές τα μαλάκια και τα οστρακόδερμα αποτελούν τον επίτιμο καλεσμένο του σαρακοστιανού τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας αλλά και τη βασική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας κατά τη διάρκεια της νηστείας. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η φρεσκοκατεψυγμένη έκδοση των αλιευμάτων αποτελεί και την […]

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

ΜΕΡΙΔΑ… ΓΙΑ ΔΥΟ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΤΗ!

Ακόμη κι αν δεν το συνηθίζετε, σίγουρα θα έτυχε κάποια στιγμή να πάτε μόνοι σας έξω για καφέ ή φαγητό. Θυμάστε μήπως το βλέμμα αυτού που σας σέρβιρε; Ανήκετε στην κατηγορία ψηλή ξανθιά με εντυπωσιακό ντύσιμο ή ψηλός αξύριστος μελαχρινός με γυμνασμένους κοιλιακούς; Τότε εντάξει, […]Subscribe