Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | «MaziChef» για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019»

• ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | «MaziChef» για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019»

Ο Πρώτος γύρος του διαγωνισμού « MaziChef » για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019» που διοργανώνει η Πρεσβεία της Γαλλίας στο πλαίσιο του εγχειρήματος «Goût de France – Good France 2019» συνεχίζεται…
Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου διεξήχθη ο πρώτος γύρος Αθήνας στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά»
Νικήτρια αναδείχθηκε η Λίζα Μάτσα η οποία παρουσίασε ένα εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής:
Οι Σεφ Arnaud Bignon, Jean Marie Hoffmann, Νικόλας Νικολακόπουλος
και η νικήτρια του περυσινού Διαγωνισμού
MaziChef για το καλύτερο ελληνικό μακαρόν Αγγελική Αγάθου

Ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού συνεχίζεται :
– Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, στις 12:00, στον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων.
Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου μέχρι στιγμής έχουν ως εξής:
Λάζαρος Πολίτης: φιναλίστ Πάτρας
(αλμυρό Εκλέρ με μους φέτα και χαλούμι, χωριάτικο φύλλο και ζελέ μαυροδάφνη)
Κωνσταντίνος Τσενικίδης : φιναλίστ Θεσσαλονίκης
(εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο)
Λίζα Μάτσα: φιναλίστ Αθήνας (
εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο)
Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου
στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, όπου οι 4 φιναλίστ θα παρουσιάσουν το ίδιο εκλέρ που ετοίμασαν για τον πρώτο γύρο, Όλα τα εκλέρ θα ετοιμαστούν εξ ολοκλήρου στις κουζίνες της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα από την Παρασκευή 15 έως τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2018, υπό την επίβλεψη των σεφ της κριτικής επιτροπής του τελικού.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό MaziChef στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα:
http://bit.ly/MaziChef


Related Posts

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ

Η ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ, πρωτοπόρα στην παραγωγή μοναδικών προϊόντων ζύμης χαρίζει σε 5 φίλους του dinanikolaou.gr, 5 τεμάχια φρέσκα φύλλα Ζύμης Ψαχνών. 1 Κρούστας φρέσκο 1 Χωριάτικο φρέσκο 1 Καταΐφι φρέσκο 1 Φρέσκια σφολιάτα με βούτυρο 1 Βηρυτού φρέσκο Facebook *Κάντε like στη σελίδα μας […]

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ

Η Παγκόσμια Ημέρα Άρτου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αρτοποιών και Ζαχαροπλαστών (UIB), με κεντρικό σύνθημα «Φτιάξτε ψωμί μόνοι σας ή αγοράστε το από τον φούρνο της γειτονιάς σας». Το ψωμί είναι το κατ’ εξοχήν παγκόσμιο προϊόν διατροφής. Διαχρονικό, […]