Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ψηφίζουμε για την πιο «γλυκιά» συνταγή της ΓΙΩΤΗΣ

Ψηφίζουμε για την πιο «γλυκιά» συνταγή της ΓΙΩΤΗΣ

Ψηφίστε την πιο «γλυκιά» συνταγή του διαγωνισμού «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ στο www.jotiszacharoplathoume.gr

Στη φάση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των 10 επικρατέστερων γλυκών συνταγών, πέρασε ο διαγωνισμός «Βραβείο Ζαχαροπλάθουμε» της ΓΙΩΤΗΣ που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα www.jotis-zacharoplathoume.gr.
Οι τυχεροί που πέρασαν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, προετοίμασαν τις συνταγές τους με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και τις ανέβασαν στο www.jotis-zacharoplathoume.gr. Από τις 24 και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, μπορείτε να μπείτε στο site και να ψηφίσετε τις συνταγές που κέρδισαν τις εντυπώσεις σας.
Μείνετε συντονισμένοι στο www.jotis-zacharoplathoume.gr για τη συνέχεια του διαγωνισμού και για περισσότερες γλυκές ιδέες, εκπλήξεις και άλλες πρωτοβουλίες της ΓΙΩΤΗΣ.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe