10´ | 40´ | 4 μερίδες | – | [printfriendly] |
Ελλήνων Γεύσεις στην Κω. | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Ανοίγω το πρώτο ψαρονέφρι κάνοντας μία τομή στο κέντρο του, για να μπορώ να το γεμίσω. Το χτυπάω λίγο με το χέρι μου για να πλατύνει. Κάνω το ίδιο και με το δεύτερο. Αλατοπιπερώνω καλά τα δύο φιλέτα και από τις δύο πλευρές τους, πασπαλίζω με πάπρικα και τα αλείφω με τη μουστάρδα. Πάνω στο πρώτο ψαρονέφρι στρώνω τα φύλλα φρέσκου βασιλικού και τα 300 γρ. περίπου λιαστές ντομάτες. Σκεπάζω με το δεύτερο ψαρονέφρι και δημιουργώ ένα ρολό. Δένω καλά με σπάγγο μαγειρικής. Μια ρηχή κατσαρόλα ρίχνω την μαργαρίνη να ζεσταθεί. Σοτάρω το ρολό ψαρονέφρι για να πάρει χρώμα σε όλες τις μεριές. Σβήνω με το λευκό κρασί και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτω τις υπόλοιπες λιαστές ντομάτες και 2 φλυτζάνια νερό. Αφήνω το ρολό να βράσει για 40 λεπτά. Σερβίρω με ρύζι κόβοντας ωραία κομμάτια από το ρολό και ραντίζοντας με τη σάλτσα που έχει μείνει στην κατσαρόλα. |