Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Χρυσό βραβείο στην MEAT PRO

Χρυσό βραβείο στην MEAT PRO

Στη Σχολή MEAT PRO απονεμήθηκε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία στη Διδασκαλία» στα Education Leaders Awards 2018

Την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ολοκληρώθηκαν τα Education Leaders Awards 2018 powered by RDC informatics. Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων, που για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείται από καταξιωμένα, στο χώρο της εκπαίδευσης, μέλη, με πρόεδρο την πρώην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου. Στόχος του θεσμού είναι η αναγνώριση και η επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών και μεθόδων στον χώρο της Εκπαίδευσης.
Το βραβείο αυτό είναι μια σημαντική στιγμή για τη MEAT PRO καθώς αποτελεί την επίσημη αναγνώριση του εκπαιδευτικού της έργου. Κύριο μέλημα του έργου αυτού ήταν εξαρχής η χρήση των πιο σύγχρονων και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών μεθόδων και εργαλείων όπως: ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα, 3D ψηφιακά αρχεία διδασκαλίας, πρότυπα εργαστήρια, αλλά και συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς. Με τις πρακτικές αυτές, η MEAT PRO ανέβασε ψηλά τον πήχη στην εκπαίδευση του κρεοπώλη για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το βραβείο εκ μέρους της Σχολής παρέλαβε η Διευθύντρια και Marketing Manager της MEAT PRO κα Κατερίνα Μπράλιου.
Όλη η ομάδα της MEAT PRO, και ο ιδρυτής της κος Στέλιος Μαστοράκος, ευχαριστούν την εταιρία Boussias Communications για τη βράβευση και δεσμεύονται να συνεχίσουν την προσπάθεια προς την καινοτομία και την πρωτοπορία του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής.


Related Posts

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

Λαχταριστό κατσικάκι που σας το προτείνω για το Πάσχα. Η σκορδάτη κρούστα του θα το κρατήσει ζουμερό στο κέντρο και τραγανό εξωτερικά.

Genius από τη Veganact

Genius από τη Veganact

Μια νέα «ιδιοφυής» σειρά μπαίνει δυναμικά στην αγορά της εστίασης Τα πρώτα προϊόντα φυτικού, εναλλακτικού κρέατος, που παράγονται στην Ελλάδα Μια καινοτόμα σειρά εναλλακτικών φυτικών προϊόντων κρέατος με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και, κυρίως, σε πρωτεΐνη, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο […]



Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe