20´ | 45´ | 1 ταψί 32 εκ. | – | [printfriendly] |
Ελλήνων Γεύσεις στη Λίμνη Πλαστήρα (12/1/2014) | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Σε ένα μπολ ενώνω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Προσθέτω τα τυριά, τα χόρτα και το γάλα. Αλατοπιπερώνω. Μεταφέρω το μίγμα σε λαδωμένο ταψάκι, πασπαλίζω με σουσάμι και κολοκυθόσπορο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45 λεπτά. |