15´ | 35´ | 4 μερίδες | – | [printfriendly] |
Ένα τραπέζι Ελλάδα στη Σύρο! | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Σε ένα μπολ βάζω το λιωμένο σκόρδο, τη μουστάρδα, το βιτάμ με το βούτυρο, την κρέμα βαλσάμικο με σύκο, το 1 κουτ. γλυκού πάπρικα. Αλατοπιπερώνω και ανακατεύω καλά. Σε ένα πιάτο αναμειγνύω τα ψίχουλα ψωμιού, το μαϊντανό και το 1 κουτ. γλυκού πάπρικα. Με ένα μυτερό μαχαίρι, δημιουργώ μια «τσέπη» στο χοντρό μέρος της κάθε μπριζόλας και εκεί βάζω από 1 φέτα λούζα. Τις αλείφω καλά με το μείγμα της μουστάρδας και τις πανάρω με το μίγμα του ψωμιού. Στρώνω σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετώ τις παναρισμένες μπριζόλες. Τις ψήνω στο φούρνο στους 200°C για 35 λεπτά. Τις σερβίρω ραντίζοντάς τες με λίγη κρέμα βαλσαμικού με σύκο και με ολόκληρες ψητές πατάτες. |