Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΕ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

: 4
: 5 min

Παραδοσιακό γλυκό το υποβρύχιο είναι το τέλειο καλοκαιρινό κέρασμα. Αν το συνοδέψετε με ένα πανεύκολο αναψυκτικό με γεύση τριαντάφυλλο θα σας ταξιδέψει…

Υλικά
  • 4 μεγάλες κουταλιές υποβρύχιο
  • 1 λίτρο ανθρακούχο νερό
  • 4 κουτ. σούπας σιρόπι τριαντάφυλλο
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Αδειάζω το ανθρακούχο νερό σε μια μεγάλη κανάτα και προσθέτω το σιρόπι τριαντάφυλλο. Ανακατεύω καλά.
  • Βήμα 2 Βάζω από μια μεγάλη κουταλιά υποβρύχιο σε κάθε ποτήρι και γεμίζω με το δροσερό αναψυκτικό.

Related Posts

ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ

Αυθεντική, μοναδική, παραδοσιακή πίτα της Σκοπέλου. Λίγα τα υλικά της… απίστευτη η γεύση της.

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ

Δεν υπάρχει ελληνικό σπίτι που να μην έχει την δική του, αγαπημένη τυρόπιτα. Τόσες παραλλαγές, όσες και ο πληθυσμός της Ελλάδας αφού κάθε σπίτι έχει την δική του, αγαπημένη συνταγή. Με χωριάτικο φύλλο, με σφολιάτα, με χειροποίητο φύλλο βέργας, με ζύμη… Στριφτή, ταψιού, σε ρολό… […]



Subscribe