30΄ | 10΄ | 4 μερίδες | – | [printfriendly] |
[email protected] με την Ντίνα – 13/1/2018 | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο να ζεσταθούν καλά. Ρίχνουμε τα πράσα, αλατίζουμε και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Προσθέτουμε τα χόρτα, αλατίζουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αφήνουμε τα χόρτα να μαγειρευτούν για 5 λεπτά. Με μια ξύλινη κουτάλα, δημιουργούμε 4 λακκούβες ανάμεσα τους. Σπάμε με προσοχή τα αυγά και τα ρίχνουμε στις λακκούβες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά για να ψηθούν και να σφίξουν τα αυγά. Τέλος, κόβουμε το Havarti σε λωρίδες και τις σκορπίζουμε επάνω από τα χόρτα και τα αυγά. Πιπερώνουμε γενναιόδωρα και σερβίρουμε. |