Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Τρίτη, 11 Αυγούστου Wine Dinner – Ο Γιάννης Μπαξεβάνης στο Avantis Cellar Door

Τρίτη, 11 Αυγούστου Wine Dinner – Ο Γιάννης Μπαξεβάνης στο Avantis Cellar Door

Ένα γευστικό ταξίδι που μοσχοβολά Ελλάδα…
με την υπογραφή του
 φημισμένου Chef & 
του βραβευμένου
 Οινοποιού Απόστολου Μούντριχα

Ο πολυβραβευμένος Chef Γιάννης Μπαξεβάνης, μας επισκέπτεται την Τρίτη, 11 Αυγούστου για να μας μαγειρέψει ένα μενού, αφιερωμένο στις Ελληνικές γεύσεις!
Σας καλωσορίζουμε, με συνταγές που μας φέρνουν αναμνήσεις, ταξιδεύουν την καρδιά μας σε θύμησες των παιδικών μας χρόνων, με τις μαζώξεις γύρω από το Οικογενειακό τραπέζι και τη νοστιμιά των παραδοσιακών πιάτων της γιαγιάς…
Τα κρασιά μας, από τα δύο terroir Εύβοια – Σαντορίνη, θα συντροφέψουν αρμονικά τη βραδιά.
Οι Sommelier μας, θα βρίσκονται εκεί κοντά σας, να σας προτείνουν κρασιά – αρμονικούς συνοδοιπόρους του μενού.

‘Γευτείτε την ομορφιά που αναδεικνύεται από τον γευστικό συνδυασμό των πολυβραβευμένων κρασιών Αβαντίς με τις αυθεντικές Ελληνικές συνταγές του Chef και βιώστε το μεγαλείο της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Τιμή: 50 € /άτομο
(Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κρασί)
Book your Table:
Τ: 22860 23140
[email protected]
YΓ: Ενημερώστε μας για τυχόν αλλεργίες

Avantis Cellar Door
Φηρά, Κοντοχώρι, Σαντορίνη 84700
T: 22860 23140
[email protected]
www.avantissantorini.com
Facebook: Avantis Santorini
Instagram: Avantis Santorini


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe