Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Το Gastronomy Wednesdays στο Island κλείνει τον πρώτο κύκλο του με το βραβευμένο chef Νίκο Θωμά

Το Gastronomy Wednesdays στο Island κλείνει τον πρώτο κύκλο του με το βραβευμένο chef Νίκο Θωμά

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκίνησε μια νέα εποχή αυτό το καλοκαίρι δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία με το Gastronomy Wednesdays που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, φιλοξενώντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef. Mετά τους: Νίκο Καραθάνο, Γκίκα Ξενάκη, Δήμο Μπαλόπουλο, Άνταμ Κονταβά, Μιχάλη Νουρλόγλου, Δήμο Σαμουράκη, Γιώργο Παπακώστα, Δημήτρη Σκαρμούτσο, Δημήτρη Δημητριάδη και Γιάννη Παρίκο, ο πρώτος κύκλος του Gastronomy Wednesdays στο Island κλείνει με τοΝίκο Θωμά στις 31/7.Ο chef Νίκος Θωμάς, με πάνω από 13 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην μαγειρική, έχει δουλέψει σε σημαντικά εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα. Το 2015, μαζί με την Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, ξεκίνησε μια καινούρια περιπέτεια για εκείνον με το άνοιγμα του Simul στο οποίο μοιράζεται και παρουσιάζει τις δημιουργίες του.
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564
Ιsland
27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera

MENU
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
ΛΑΖΑΝΙ ΓΑΡΙΔΑΣ
Γαρίδα tartare, λαζάνι με μελάνι σουπιάς, μύδια τουρσί, ταραμάς
1o ΠΙΑΤΟ
ΚΑΛΑΜΑΡΙ
Καλαμάρι σχάρας, μαιντανόριζα, αρακάς, chorizo, γάλα καρύδας, κόλιανδρος
Peter Griebeler, Two Peaks Malborough, N. Ζηλανδία (Sauvignon blanc)
2ο ΠΙΑΤΟ
ΚΑΝΘΑΡΕΛΕΣ
Κανθαρέλες σχάρας, στάκα, καραμέλα σκόρδου, παστός κρόκος αυγού
Pra Otto Soave Classico D.O.C. Soave Classico (Garganega)
3ο ΠΙΑΤΟ
ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΟΥΡΑ
Κροκέτα από μοσχαρίσια ουρά, μπεσαμέλ, μελιτζάνα
Famille Perrin, “Les Crus” Réserve Rouge A.O.C. Côtes du Rhône (Grenache, Mourvedre, Syrah)
ΓΛYKO
ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ
Φρούτα του δάσους, νερό καρύδας
ΦΡΑΟΥΛΑ
Panna cotta φράουλας, παγωτό mascarpone, ζελέ βανίλια-lemongrass, amaretto
Sperone Moscato Spumante Rose,Veneto (Moscato)

Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564


Related Posts

CHEESECAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCHOTCH

CHEESECAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCHOTCH

Η αγαπημένη γεύση των παιδικών μας χρόνων με τις εθιστικές καραμέλες γάλακτος γίνονται βελούδινη σάλτσα καραμέλας για το απολαυστικό cheesecake.

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Οι γνώμες διίστανται: άλλοι τα θέλουν αφράτα, ψωμωμένα και μαλακά (ιδίως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι). Άλλοι πάλι τα θέλουν λεπτά και απολαυστικά κρατσανιστά. Περί ορέξεως λόγος ουδείς. Όλοι έχουν τα δίκια τους. Εδώ είμαι εγώ για να σας πω τα μυστικά και τα κόλπα […]



Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe