Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Το «Φιλέρι» γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

Το «Φιλέρι» γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο Άγιος Βαλεντίνος ξυπνά πια την εξωστρέφεια και του πιο συνεσταλμένου. Όλοι, ξαφνικά, γίνονται αντ-ιγραφικοί με την κλασική ατάκα « ο έρωτας είναι σε φιέστα όλο τον χρόνο», αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού τους «χορεύουν» οι απορίες: Πού θα πάνε για φαγητό, τι λουλούδια θα προσφέρουν, τι δώρο θα χαρίσουν κτλ. Οι πιο μερακλήδες κανονίζουν ταξιδάκι ή καμιά διανυκτέρευση σε κάποιο ρομαντικό ξενοδοχείο.
fileri 10 Εμείς, οι άνθρωποι του εστιατορίου «ΦΙΛΕΡΙ» στο Χαλάνδρι, προσπαθούμε -υπολογίζοντας ότι η βραδιά εξ’ ορισμού έχει στυλ και φαντασία- να προσφέρουμε ένα όμορφο δείπνο για ερωτευμένους κι όχι μόνο. Ατμόσφαιρα ρομαντική,  θεατρικός φωτισμός, λουλούδια παντού, μουσική και φαγητό για μυημένους. Πρόθεσή μας είναι να νιώσετε όχι σαν το σπίτι σας, αλλά σαν να βρήκατε τον τόπο των ονείρων σας.
fileri 11 Σας περιμένουμε στο χώρο μας, στο Χαλάνδρι, για να περάσουμε αυτή την ημέρα, όσο πιο αντι-καθημερινά μπορούμε. Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, βρήκαμε την ευκαιρία να σας προτείνουμε ένα ιδιαίτερο μενού, γιατί έτσι πρέπει. Οι γεύσεις «δεν παίζονται».  Εννοείται ότι ο καθένας μπορεί να παραγγείλει κι από το κλασικό μενού του εστιατορίου.
Είμαστε κοντά σας από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Χαλάνδρι. Έτσι κι αλλιώς.

Φιλέρι : Λ.Πεντέλης 109,Χαλάνδρι 1523421 0685 5999
http://www.filerirestaurant.gr/fileri-estiatorio-xalandri.html


Subscribe