Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Το Στάχυ Catering Services με την αξιοπιστία του ELEFSINA HOTEL

Το Στάχυ Catering Services με την αξιοπιστία του ELEFSINA HOTEL

Με την πολύχρονη πείρα του σε υπηρεσίες banquet και με την αξιοπιστία του, το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL παρέχει και υπηρεσίες catering, καλύπτοντας όλα τα είδη και ύφη εκδηλώσεων. Το Στάχυ Catering Services δημιουργήθηκε για να παντρέψει την προσοχή στη λεπτομέρεια με την ικανοποίηση της δικής σας ανάγκης και επιθυμίας.
Συνδυάζοντας το πάθος της ομάδας του ELEFSINA HOTEL για τις γαστριμαργικές εμπειρίες και την τεχνογνωσία οργάνωσης εκδηλώσεων, εστιάζουμε στις διαφορετικές ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Από ένα εταιρικό coffee break που θα φέρει το προσωπικό σας πιο κοντά, μέχρι ένα κοινωνικό event με γεύσεις και σέρβις υψηλών απαιτήσεων, το Στάχυ Catering Services υπογράφει γευστικά τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και δημιουργεί αυθεντικές και εμπνευσμένες εμπειρίες σε γεύσεις και διακόσμηση (για σερβιριστό μενού, buffet ή finger food cocktail). Αναλαμβάνουμε την οργάνωση ενός event, που μπορεί να περιλαμβάνει τη μουσική επένδυση, τη διακόσμηση του χώρου, το σέρβις και τα εδέσματα.

Ποιοτικός Έλεγχος
Αξίζει να σημειωθεί πως η προσοχή στη λεπτομέρεια επιβεβαιώνεται και από τις πιστοποιήσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο ELEFSINA HOTEL, ISO 22000 για τη διασφάλιση της ποιότητας των γεύσεων αλλά και ISO 9000 για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών.

Το Στάχυ Catering Services παρέχει υπηρεσίες catering σε ολόκληρη την Αττική, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Στον δικό σας χώρο ή σε επιλεγμένους συνεργαζόμενους χώρους, όπως ο πανέμορφος χώρος του ELEFSINA HOTEL το Στάχυ Catering Services δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες για εσάς και τους προσκεκλημένους σας, όπως και αν ονειρεύεστε τη βάπτιση του παιδιού σας, τον γάμο σας ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση.

Info
Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, 19200 Ελευσίνα, Αττική
Τηλ: 210 5589700
Φαξ: 210 5562924
E-mail: [email protected]
Site: http://staxycatering.gr/


Subscribe