προορισμός…γεύση!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι αδιαμφισβήτητα διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα. Κάποια πράγματα όμως παραμένουν ίδια και διαχρονικά όπως η λαχτάρα μας για τις πρώτες βουτιές, τις πρώτες εξορμήσεις και φυσικά τα πρώτα Ραντεβού στον Ήλιο με Ούζο Πλωμαρίου.
Το Ούζο Πλωμαρίου προβάλλει, τον Μάιο, μια διαφορετική διαφημιστική καμπάνια γεμάτη αισιοδοξία. Ο Μάιος είναι ο μήνας που ξυπνά την προσμονή για το καλοκαίρι που έρχεται, ο μήνας που μας κάνει να νοσταλγούμε τον ήχο από το άνοιγμα ενός φελλού, τον ήχο από τον πάγο που πέφτει στο ποτήρι. Το τηλεοπτικό spot του Ούζου Πλωμαρίου επικεντρώνεται, λοιπόν, σε αυτή την λαχτάρα και μας καλεί να ονειρευτούμε και να αφεθούμε στο συναίσθημα της προσμονής για το καλοκαίρι
https://www.youtube.com/watch?v=xa5nHYd9VIM.
Επιπλέον, μας δημιουργεί αισιόδοξα συναισθήματα, αναμνήσεις και στιγμές των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων, πάντα μέσα από εικόνες άμεσα συνδεδεμένες με το Ούζο Πλωμαρίου.

Φέτος το καλοκαίρι ίσως να μην καταφέρουμε να βρεθούμε κοντά σε όλους τους αγαπημένους μας, ίσως να διαφέρει από τα προηγούμενα, όμως, αυτό το καλοκαίρι, το έχουμε ανάγκη όσο κανένα άλλο καλοκαίρι στο παρελθόν. Το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ για να μας κρατήσει συντροφιά, να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα, να μοιραστούμε, να ονειρευτούμε μαζί καλοκαιρινά ραντεβού στον ήλιο και να «ταξιδεύουμε» με ασφάλεια, απολαμβάνοντας ένα ποτηράκι από το αγαπημένο μας Ούζο Πλωμαρίου.
Έχει Ήλιο, έχει Πλωμάρι.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.
Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.
Δείτε επίσης: 
www.ouzoplomari.gr, www.facebook.com/ouzoplomari, https://www.instagram.com/ouzoplomari/  

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Excellent!

Απάντηση