Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “H ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη”, στην κορυφή της Ευρώπης

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο “H ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη”, στην κορυφή της Ευρώπης

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αναδείχθηκε νικήτρια στα European Private Label Awards 2018

H AB Bασιλόπουλος ξεχώρισε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του ευρωπαϊκού λιανεμπορίου στα European Private Label Awards 2018, αποσπώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ambient Grocery, με την σειρά ελαιολάδων ιδιωτικής ετικέτας «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη». H συγκεκριμένη σειρά, περιλαμβάνει εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα ανωτέρας κατηγορίας που παράγονται από έμπειρους παραγωγούς σε φημισμένους ελληνικούς τόπους, από την πλέον αναγνωρίσιμη Ελληνική ποικιλία, την Κορωνέικη.
Τα προϊόντα απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και διακρίθηκαν για την γεύση τους, την καινοτομία και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, που συνδυάζει με δημιουργικότητα σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού.
Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδείχθηκε Finalist στην κατηγορία της (Alcoholic Beverages).
Από το 2003, η ΑΒ Βασιλόπουλος υπογράφει τη σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», υποστηρίζοντας στην πράξη την ελληνική παραγωγή και οικονομία και αναδεικνύοντας την αυθεντική εικόνα της Ελλάδας μέσα από τον πλούτο των προϊόντων της. Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερους από 120 κωδικούς από διάφορες φημισμένες περιοχές της Ελλάδας. Όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με το μεράκι και την ξεχωριστή φροντίδα Ελλήνων παραγωγών, που ακολουθούν παραδοσιακές μεθόδους και αυθεντικές συνταγές, για να δημιουργήσουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στην Ελλάδα και την εύφορη ελληνική γη, συνεχίζει με περηφάνια να στηρίζει τον πρωτογενή τομέα της χώρας, με στόχο να προσφέρει απλόχερα το καλύτερο για όλους.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe