προορισμός…γεύση!

Και φέτος το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, έδωσε το παρόν σε σημαντικές εκθέσεις εκτός συνόρων.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρέθηκε στο μεγαλύτερο θεσμό για τον παγκόσμιο κλάδο των αφορολόγητων ειδών, στην έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Κάννες. Εκεί έδωσε το στίγμα της ως εταιρεία, με ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν με ελληνικές ρίζες.
Το Ούζο Πλωμαρίου ήταν η μάρκα που έδωσε ελληνικό χρώμα και άρωμα στην έκθεση, μιας και ήταν το μόνο ούζο, κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Οι επισκέπτες της έκθεσης το αγάπησαν με την πρώτη γουλιά απολαμβάνοντας την πλούσια γεύση και τα αρώματά του. Το περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου ήταν εμπνευσμένο από τα χρώματα του Πλωμαρίου και της Ελλάδας και «ταξίδεψε» τους επισκέπτες της έκθεσης. Άλλωστε η παρουσία του Ούζου Πλωμαρίου στην έκθεση, αποτελεί  συνέχεια της αναγνώρισης του, ως ένα διεθνούς φήμης απόσταγμα. Είναι ενδεικτικό ότι είναι ήδη διαθέσιμο σε σημαντικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο εξωτερικό, όπως στο Ισραήλ, στην Τουρκία, στο Ντουμπάι, στην Κύπρο, στο Ιράκ, στην Ισλανδία, στην Φινλανδία και φυσικά στην Ελλάδα.
Στο πλαίσιο της έκθεσης δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιηθούν σημαντικές συναντήσεις με νέους και υπάρχοντες πελάτες που αναμένεται να συμβάλουν στην περεταίρω ανάπτυξη του Ούζου Πλωμαρίου στο εξωτερικό.
Την ίδια περίοδο, το Ούζο Πλωμαρίου έδωσε το παρόν για 3η φορά και στο Bar Convent Berlin, το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για τον χώρο των bars, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, στο Βερολίνο και προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 14.000 επισκεπτών και δημοσιογράφων από 78 χώρες. Η παγκόσμια δυναμική υπαγορεύει τη στροφή στα local spirits και τη αξιοποίησή τους στo bar, με τα premium ελληνικά αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha να αποτελούν την ελληνική απάντηση σε αυτή την τάση. 
Η συμμετοχή της Ποτοποιίας με το Ούζο Πλωμαρίου, το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, και την M DRY Mastiha έγινε μέσω του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ) και της εθνικής συμμετοχής στην διεθνή έκθεση. Στο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για την τέχνη της απόσταξης του premium αποστάγματος Ούζο Πλωμαρίου Άδολο καθώς και για την σπιρτάδα της πρώτης dry μαστίχας, M DRY Mastiha, ενώ τα γεύτηκαν είτε ως aperitif, είτε σε ευφάνταστα cocktails.
Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ενδυνάμωση της εικόνας και η προώθηση των προϊόντων στο εξωτερικό, θέμα που αποτέλεσε και τον πυρήνα σχετικού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε υπό τον τίτλο: Greek Spirits behind the Bar.
Όλες αυτές οι δράσεις συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου που οι εξαγωγές του πλέον αγγίζουν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων. Πλέον τα προϊόντα του βρίσκονται σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ η Γερμανία αποτελεί το 42% των εξαγωγών.
Είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικό ότι το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει περάσει τα σύνορα της χώρας μας και μαγεύει τους πελάτες ανά τα μήκη και πλάτη της γης.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:
Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρεία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης.
Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρίσκεται σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης. Από την Αμερική και τον Καναδά ως την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και από την Ιαπωνία και τη Ρωσία ως τη Νότιο Αφρική και την Ταϋλάνδη. Oι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων, ενώ από αυτό το ποσοστό, το 42% το απορροφά η Γερμανία, η οποία αποτελεί και την αγορά με τη μεγαλύτερη δυναμική της Ευρωζώνης.
Δείτε επίσης: www.ouzoplomari.grwww.facebook.com/ouzoplomari

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο 
Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό, που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα. Ως η «καρδιά» του Ούζου Πλωμαρίου, το Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, όπου μέσα από την αργή διαδικασία απόσταξης σε χειροποίητο σφυρηλατημένο στο χέρι άμβυκα του 1911, αναδεικνύει ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου.Δείτε επίσης: http://www.adolo.gr

Λίγα λόγια για τη Μαστίχα M Dry
Η M DRY MASTIHA, είναι το πρώτο Premium ποτό Μαστίχας που δεν είναι λικέρ. Με το μότο «less sugar, unique taste», με το πλούσιο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, η M DRY Mastiha αποτελεί ένα από τα πιο hot trends της εποχής. Ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των bartenders, με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, η Μ DRY Mastiha έχει κατακτήσει τη μπάρα, αλλά και τις καρδιές μας.
Δείτε επίσης: http://mdrymastiha.gr

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. ❤️ ❤️ ❤️

Απάντηση