Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

''Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή”

''Τεχνικές Sous Vide για μαζική παραγωγή”

3 προγράμματα εκπαίδευσης με τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
Τρία προγράμματα εκπαίδευσης στη Μαζική παραγωγή με τεχνικές Sous vide θα υλοποιηθούν από τον ΙΝΣΕΤΕ, σε 3 σημεία ανά την Ελλάδα, με το Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη, όπου θα απευθύνονται σε επαγγελματίες της μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering).
Τα προγράμματα θα είναι hands on practice και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef επάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής, στην οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια κρέατος χωρίς να έχουν απώλειες στη ποιότητα, οικονομία στην ενέργεια, μοντέρνες υφές, στην ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Αθήνα 
Ημερομηνία προγράμματος: 8 – 9 Δεκεμβρίου 2016
Ώρες προγράμματος: 13.00 π.μ. – 19.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Πατησίων 125 – 7ος όροφος

Ηράκλειο Κρήτης 
Ημερομηνία προγράμματος: 16 – 17 Φεβρουαρίου 2017
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου – Ηράκλειο

Θεσσαλονίκη 
Ημερομηνία προγράμματος: 23 – 24 Φεβρουαρίου 2017
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Τσιμισκή 14 – Θεσσαλονίκη

Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ
main364-2 Εμπεριέχοντας σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, ο βιρτουόζος της μοντέρνας γαστρονομίας αναζητά επίμονα την τελειότητα, δημιουργώντας τις ανάλογες ισορροπίες, μεταξύ παρουσίασης – γεύσης.
Έκανε κομμάτι της ζωής του τη δια βίου μάθηση στο αντικείμενο που αντιπροσωπεύει πάνω από 30 χρόνια, αξιοποιώντας στο έπακρο κάθε γνώση.
Αμετανόητος γευσιθήρας, λάτρης των γαστρονομικών ανατροπών και της παραδοσιακής κουζίνας, διατηρεί με μοναδική ευχέρεια τις αυθεντικές γεύσεις ενώ τα πιάτα του είναι ζωντανό σεμινάριο τεχνικής, μοντερνισμού αλλά προπαντός, γευστικής ακεραιότητας.
Το βιογραφικό του περιλαμβάνει θητεία σε εμβληματικά εστιατόρια του εξωτερικού όπωςQuique Dacosta Restaurant, Noma, Alain Ducasse au Plaza Athenee καθώς και ξενοδοχεία5* ενώ στους πιο πρόσφατους γασττρονομικούς σταθμούς του (ξενοδοχείο Πεντελικόν-Αθήνα, εστιατόριο Avli-Κρήτη, Kensho Boutique Hotel & Suites-Μύκονος) η κατασταλαγμένη γαστρονομική του οπτική που συνδυάζει εκλεπτυσμένα και άρτια την παράδοση με τον μοντερνισμό απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1η ΜΕΡΑ
* Σταθερότητα Παραγωγής
* Σωστή Διαχείριση Παραγωγής
* Ποιότητα – Πάντα ίδια
* Οικονομία δουλεύοντας με φθηνότερα κομμάτια Κρέατος
2η ΜΕΡΑ
* Ευελιξία στη διάρκεια ζωής του τελικού Προϊόντος
* Λιγότερη απώλεια Όγκου
* Μοντέρνες Υφές
* Οικονομία στην ενέργεια

Τελικό κόστος συμμετοχής 
* €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
* €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής 

Στοιχεία Τραπέζης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

BANK of Cyprus(in Cyprus) 
Δικαιούχος: Gastronomy Essentials Ltd.
Αρ. Λογαριασμού: 0155-01-158922
ΙΒΑΝ: CY87002001550000000115892200
SWIFT: BCYPCY2N
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αρ. Λογαριασμού: 377-002101-041433
ΙΒΑΝ: GR25 0140 3770 3770 0210 1041 433

Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την “Αίτηση” που θα βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora – SETE Training.

Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : [email protected]
Site : www.Cucina.gr

main364-1