Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Τα premium M DRY Mastiha και Ούζο Άδολο κατέκτησαν και φέτος τους επισκέπτες του 13o Cellier Wine Fair

Τα premium M DRY Mastiha και Ούζο Άδολο κατέκτησαν και φέτος τους επισκέπτες του 13o Cellier Wine Fair

Μια συναρπαστική γευστική εμπειρία γεμάτη αυθεντικά, εκλεκτά αρώματα και γεύσεις των premium αποσταγμάτων M DRY Mastiha και Ούζο Πλωμαρίου Άδολο της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης περίμενε τους επισκέπτες του 13ου Cellier Wine Fair που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Hilton, την Κυριακή 14/10. Μια έκθεση-θεσμός που διοργανώνει κάθε χρόνο η Cellier, μια από τις πιο φημισμένες κάβες της Αθήνας, φέρνοντας κοντά τους παραγωγούς με τους λάτρεις του οίνου, των αποσταγμάτων και όχι μόνο. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα premium αποστάγματα καθώς και να γευτούν επιλεγμένα κρασιά, premium cocktails και delicatessen από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς.
Στο περίπτερο της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν το φίνο απόσταγμα μαστίχας M DRY Mastiha, το πρώτο premium ποτό Μαστίχας, ένα dry spirit ισορροπημένο αλλά και σπιρτόζικο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, απεριόριστες δυνατότητες για ξεχωριστά κοκτέιλ με κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου.  Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια για την M DRY Mastiha, την οποία οι επισκέπτες ξεχώρισαν για την μοναδική γεύση και το άρωμά της, γεγονός που αναπόφευκτα συμβαίνει με όσους τη δοκιμάζουν για πρώτη φορά. Την ερωτεύεσαι με την πρώτη γουλιά!
Οι επισκέπτες δοκίμασαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, το ultra premium, 100% τριπλής απόσταξης ούζο που αποστάζεται υπομονετικά για 13 ώρες μέσα στο σφυρηλατημένο στο χέρι χάλκινο άμβυκα του 1911 και αποτελεί την «καρδιά» του Πλωμαρίου. Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όσων γνωρίζουν και εκτιμούν την ανώτερη ποιότητα στα αποστάγματα με ραφιναρισμένη γεύση.
Η M DRY Mastiha και το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο κέρδισαν για άλλη μια χρονιά τις εντυπώσεις, ενώ όσοι τα δοκίμασαν, θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τα premium αποστάγματα της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, για τον τρόπο που παράγονται και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους!

Λίγα λόγια για την Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης
Η ιστορία της Ποτοποιίας στα παραδοσιακά, ποιοτικά ελληνικά αποστάγματα «παντρεύτηκε» με την αγάπη και το μεράκι, για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ποτό. Έτσι, δημιουργήθηκε η M DRY Mastiha για να συνδέσει την παράδοση με την εξέλιξη, την ποιότητα με την εκλεπτυσμένη γεύση και το ξεχωριστό άρωμα με το sophisticated design που ταιριάζει σε ένα σύγχρονο bar drink. Ένα απόσταγμα μοναδικό, που σε κάθε γουλιά συνδυάζει το ντελικάτο άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του dry spirit. Ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια των bartenders, με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, απαλλαγμένο από την έντονα  γλυκιά γεύση των λικέρ. Με μότο «less sugar, unique taste», η Μ DRY Mastiha  με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη υπόσχεται να κατακτήσει τη μπάρα, αλλά και τις καρδιές μας.
Το ultra-premium Ούζο Πλωμαρίου Άδολο αποτελεί την «καρδιά» του Πλωμαρίου, δηλαδή το κεντρικό κομμάτι που χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα και δίνει στο τελικό απόσταγμα ένα πλούσιο μπουκέτο αρωμάτων.  Το Άδολο, από 100% τριπλή απόσταξη είναι ξηρό, με διαφορετικό αρωματικό χαρακτήρα από το Ούζο Πλωμαρίου, 42ο βαθμών. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών παραγωγής του, είναι μικρής παραγωγικής δυναμικότητας και απευθύνεται σε ένα εκλεκτικό κοινό που αναγνωρίζει και εκτιμά την ποιότητα. Το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο διατηρεί το όνομα, την ποιότητα, την παράδοση και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ισχυρά χαρακτηριστικά, που ουσιαστικά επαναπροσδιορίζουν και αναβαθμίζουν τη γευστική εμπειρία του ούζου σε ένα εκλεκτικό κοινό που είναι λάτρεις της αυθεντικής απόλαυσης, αλλά ταυτόχρονα  αναγνωρίζουν και εκτιμούν την ποιότητα.


Related Posts

10 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΜΑΣ

10 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΜΑΣ

Όλοι ξέρουμε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Γεμίζει τις μπαταρίες μας και μας δίνει δύναμη για το «τρέξιμο» που ακολουθεί. Εγώ σας δίνω τις προσωπικές μου επιλογές για ένα γεμάτο πρόγευμα που ξέρω ότι θα απολαύσετε. Ξεκινάμε λοιπόν… Στύψτε ένα πορτοκάλι […]

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Είναι το μυρωδικό που κυριαρχεί στα χειμωνιάτικα πιάτα μας. Στιβαρός, αρρενωπός χαρακτήρας, ζεστή ευωδιά, με ιδιαίτερη δύναμη και ζωντάνια, έχει ταυτιστεί με μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Είναι ο σχεδόν σταθερός αρωματικός σύντροφος του αρνίσιου κρέατος, αλλά πώς αλλιώς […]



Subscribe