Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Τα ρύζια και όσπρια της 3αλφα στο επίκεντρο της διατροφής στο 3o Shape Food Workshop

Τα ρύζια και όσπρια της 3αλφα στο επίκεντρο της διατροφής στο 3o Shape Food Workshop

Τα νόστιμα και θρεπτικά ρύζια και όσπρια 3αλφα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την μεγάλη γιορτή της σωστής διατροφής, το 3ο Shape Food Workshop που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall το Σάββατο 13 Οκτωβρίου λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.
Με τη βοήθεια της ομάδας του Shape και της διατροφολόγου Δέσποινας Μαρσέλου, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μυήθηκαν στον κόσμο της φυτικής πρωτεΐνης που παράγεται από τα ρύζια και τα όσπρια και την σημασία της ένταξής τους στο καθημερινό τραπέζι, μία θέση που επάξια κατέχει η 3αλφα εδώ και 50 χρόνια. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί: Παρουσιάστηκε το απόλυτο νέο διατροφικό trend, τα buddha bowls, καθώς τα όσπρια και ρύζια της 3αλφα αποτελούν την ιδανική επιλογή για διάφορους τρόπους δημιουργίας τους.

Despina Marselou (Diatrofologos) & Myrto Mitsiou (Director of SHAPE mag)

Παράλληλα με τα διαδραστικά εργαστήρια του 3ου Shape Food Workshop, η προωθητική ομάδα της 3αλφα υποδέχτηκε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στο επίπεδο 0 σε ένα σκηνικό που θύμιζε τραπεζαρία ενός φιλόξενου σπιτιού, το μέρος δηλαδή που αποτελεί το κέντρο κάθε ελληνικού νοικοκυριού και όπου τα προϊόντα 3αλφα πρωταγωνιστούν με την θρεπτική τους αξία και την ποιοτική τους γεύση.
Εκεί οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλη τη γκάμα των προϊόντων της 3αλφα από τα κλασικά ρύζια και όσπρια μέχρι τη σειρά με τα ρύζια του κόσμου, τα όσπρια των Ελλήνων παραγωγών και τα νέα προϊόντα τις φακές Beluga και τις Κόκκινες φακές καθώς και να ενημερωθούν με σχετικό φυλλάδιο για tips και μυστικά διατροφής και ευεξίας.


Related Posts

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ 8 ΩΡΩΝ

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ 8 ΩΡΩΝ

Έχουμε καταλήξει να τρώμε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και δυστυχώς το τίμημα το πληρώνει το σώμα μας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε το βάρος μας, μειώνοντας την ώρα που περνάμε στο τραπέζι; Σε ένα σκοτεινό δωμάτιο συνεδριάσεων στο Ινστιτούτο Salk Βιολογικών Μελετών στην πόλη La […]

Genius από τη Veganact

Genius από τη Veganact

Μια νέα «ιδιοφυής» σειρά μπαίνει δυναμικά στην αγορά της εστίασης Τα πρώτα προϊόντα φυτικού, εναλλακτικού κρέατος, που παράγονται στην Ελλάδα Μια καινοτόμα σειρά εναλλακτικών φυτικών προϊόντων κρέατος με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και, κυρίως, σε πρωτεΐνη, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο […]