Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Τα πιο γλυκά σεμινάρια για τη νέα σεζόν από την Optima Pastry

Τα πιο γλυκά σεμινάρια για τη νέα σεζόν από την Optima Pastry

H Optima Pastry υποδέχεται τη νέα σεζόν διοργανώνοντας μία σειρά σεμιναρίων στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου της “Optima Gastronomy Lab”, στην Αθήνα.
Ξεκινώντας στις 04 και 05 Οκτωβρίου, ο Γάλλος pastry chef Jérôme Leost θα παραδώσει το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Γαλλική ζαχαροπλαστική με βάση τα προϊόντα Jean Ducourtieux», παρουσιάζοντας όλη τη γκάμα των προϊόντων και τα πλεονεκτήματα που αυτά προσφέρουν στον σύγχρονο επαγγελματία.
O Jérôme Leost έχει συνεργαστεί με κορυφαία ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία στη Γαλλία, πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και με ένα από τα πρώτα ζαχαροπλαστεία της Γαλλίας, το οποίο εξυπηρετούσε την βασιλική οικογένεια από το 1962.
Το σεμινάριο είναι μονοήμερο και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες. Δηλώσεις συμμετοχής στο info@optima.gr ή στο 210-2893400. Μέσα στη χρονιά θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη σεμινάρια με θέμα τη σοκολάτα και όχι μόνο.

Σχετικά με την Optima Pastry
Από το 2015 η ΟΠΤΙΜΑ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας τυροκομικών προϊόντων, έχει εισέλθει δυναμικά στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής δημιουργώντας το ανεξάρτητο τμήμα Optima Pastry. Η Optima Pastry επενδύει συνεχώς, με γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία, σε μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικούς οίκους του εξωτερικού που παράγουν πρώτες ύλες για τη ζαχαροπλαστική και την παρασκευή παγωτού. Πλέον έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο με brands κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, όπως PreGel, CasaLuker, Weiss, Laped, Jean Ducourtieux. Παράλληλα έχει αναπτύξει και το δικό της brand στις κρέμες, στις πραλίνες και στα μπισκότα, το Magistro, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.


Related Posts

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ

Το μαγείρεμα σε μπεν μαρί είναι μια τεχνική που μας επιτρέπει να μαγειρέψουμε ή να ζεστάνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία κάποιο συστατικό ή φαγητό. Χάρη σε αυτή τη τεχνική μπορείτε να μαγειρέψετε ευαίσθητα τρόφιμα που χρειάζονται πιο πολύ προσοχή, όπως η σοκολάτα ή ακόμα και το […]

10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΩΡΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ

10 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΩΡΙΜΑ ΦΡΟΥΤΑ

Μερικές φορές τα ξεχνάω, ειδικά όταν τα αγοράζω σε ποσότητα και τελικά ωριμάζουν πιο γρήγορα απ’ ότι νόμιζα! Και όμως τα φρούτα που αρχίζουν να μαλακώνουν ή να μαυρίζουν δεν πρέπει να πεταχτούν. Δείτε παρακάτω τι κάνω και τα «ανακυκλώνω». Φτιάχνω smoothies Προτιμάω τις μπανάνες […]