20´ | – | 6-8 μερίδες | 3 ώρες | [printfriendly] |
[email protected] με την Ντίνα – 6/1/2018 | |
Υλικά | Εκτέλεση |
Για την σαρλότ
Για τη μους
Για το σερβίρισμα
|
Για την μους: Βάζουμε τον κάδο του μίξερ την super mousse σοκολάτας και το γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να σφίξει. Προσθέτουμε την κρέμα κάστανου και το μπράντι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.
Για την συναρμολόγηση: Στρώνουμε με διάφανη μεμβράνη μια φόρμα για σαρλότ ή μια σαλατιέρα διαμέτρου 20 εκ. Στρώνουμε στη βάση 2-3 μπισκότα σαβαγιάρ σπασμένα και στήνουμε περιμετρικά τα υπόλοιπα. |