30΄ | – | 4 μερίδες | – | [printfriendly] |
Ελλήνων Γεύσεις στο Ναύπλιο | |
Υλικά | Εκτέλεση |
Για τη βινεγκρέτ
|
Σαλάτα: Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω καλά τη ρόκα, το κρεμμύδι, το καρότο, τα ραπανάκια και τις κομμένες φέτες πορτοκαλιού. Ανακατεύω καλά με τα χέρια.
Βινεγκρέτ: Βάζω όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο μπολ και χτυπάω καλά όλα τα υλικά μέχρι να φτιάξω μια πηχτή σάλτσα. Ρίχνω τη σάλτσα στο μπολ με τη σαλάτα και ανακατεύω με τα χέρια. |