Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου: Made @ Home

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου: Made @ Home

Tο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 15.50 το απόγευμα, θα σας περιμένω στον Alpha με συνταγές ιδανικές για καλέσματα στο σπίτι.
Με αφορμή τα μαγειρέματα για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, έχω προσκαλέσει την φίλη μου και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής για παιδιά: Θέμιδα Καρδιόλακα για να μαγειρέψουμε παρέα χοιρινό με χειμερινά λαχανικά. Δείτε ακόμα την συνταγή για τον γαύρο με φινόκιο & άνηθο, το αφράτο pink velvet cake και την λαχταριστή τούρτα μιλφέιγ με κρέπες.
Εκτός κουζίνας, αναζητώντας συνταγές για τα πιο απολαυστικά ποτά καλωσορίσματος, θα βρεθώ με τον mixologist Ντίνo Φωτόπουλο για να μας παρουσιάσει μυστικά και τεχνικές για να στολίσουμε έναν πανέμορφο μπουφέ γλυκών με την βοήθεια της cake artist Αλεξάνδρας Μιμίκου.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe