Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Σάββατο 3 Μαρτίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Σάββατο 3 Μαρτίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 16.00 το απόγευμα στον Alpha σας ταξιδεύω στις γεύσεις, στα χρώματα και αρώματα της Μεσογείου.
Σας προτείνω μεσογειακές πατάτες γκραντινέ, πεντανόστιμη αρνίσια σπάλα με κρέμα μουστάρδας, ρολά κανέλας με γλάσο μαστίχας και πανακότα με κονφί αποξηραμένων φρούτων.
Εκτός κουζίνας, θα συναντήσω τον Ιταλό Chef Stefano Rossi για να μου δείξει την πολύχρωμη σάλτσα πεπερονάτα που προσθέτει μεσογειακή νοστιμιά στα πάντα.
Έπειτα, θα επισκεφθώ τον Γάλλο Chef Jean Louis Capsalas, ο οποίος παντρεύει μια συνταγή από τη Νότια Γαλλία με ελληνικά στοιχεία και δημιουργεί ένα άκρως απολαυστικό μεσογειακό ορεκτικό.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΜΟΣΧΑΡΙ -ΧΟΙΡΙΝΟ -ΑΡΝΙ… ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ -ΧΟΙΡΙΝΟ -ΑΡΝΙ… ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΟΠΕΣ

Οι Έλληνες αγαπάμε πολύ το κρέας και τα μαγειρέματά μας είναι πολύ δημιουργικά. Ξέρουμε να μαγειρεύουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα μέρη του ζώου, που σε πολλές χώρες θεωρούνται απαγορευτικά. Κεφάλια, εντόσθια, ουρές, μάγουλα… όλα στην διάθεσή μας. Καλό όμως, είναι, να γνωρίζουμε ποιο μέρος […]

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Μια μηλόπιτα διαφορετική απ’ όσες γνωρίζετε. Τα ρολάκια σφολιάτας αλλά και η κανέλα με τα μπισκότα δίνουν τραγανή υφή και απίστευτη γεύση.