Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Σάββατο 3 Μαρτίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Σάββατο 3 Μαρτίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου, στις 16.00 το απόγευμα στον Alpha σας ταξιδεύω στις γεύσεις, στα χρώματα και αρώματα της Μεσογείου.
Σας προτείνω μεσογειακές πατάτες γκραντινέ, πεντανόστιμη αρνίσια σπάλα με κρέμα μουστάρδας, ρολά κανέλας με γλάσο μαστίχας και πανακότα με κονφί αποξηραμένων φρούτων.
Εκτός κουζίνας, θα συναντήσω τον Ιταλό Chef Stefano Rossi για να μου δείξει την πολύχρωμη σάλτσα πεπερονάτα που προσθέτει μεσογειακή νοστιμιά στα πάντα.
Έπειτα, θα επισκεφθώ τον Γάλλο Chef Jean Louis Capsalas, ο οποίος παντρεύει μια συνταγή από τη Νότια Γαλλία με ελληνικά στοιχεία και δημιουργεί ένα άκρως απολαυστικό μεσογειακό ορεκτικό.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Τα μύδια είναι από τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με τη ρετσίνα γίνονται ένα εκπληκτικός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνοδέψετε με ένα χιονάτο ριζάκι και θα έχετε ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Ένα υπέροχο γλυκό για να ξεκινήσει εξίσου γλυκά και η εβδομάδα μας! Το γευστικό αυτό γλύκισμα είναι ταυτόχρονα πολύ πλούσιο σε θρεπτική αξία! Περιλαμβάνει κάλιο, βιταμίνη Α, βιταμίνες της οικογένειας Β, βιταμίνη Ε και «αντιοξειδωτικές» πολυφαινόλες.



Subscribe