Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Σάββατο 25 Νοεμβρίου: Made @ Home

Σάββατο 25 Νοεμβρίου: Made @ Home

Αυτό το Σάββατο, στις 15.50 το απόγευμα, θα σε περιμένω με νέες γευστικές προτάσεις και εμπειρίες μέσα από την τηλεόραση του Alpha.
Με αφορμή τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, σας προτείνω λύσεις εντός κουζίνας για να ετοιμάσετε εύκολες και απολαυστικές συνταγές που μπορούν να γίνουν στο άψε σβήσε και αποτελούν ιδανική πρόταση για το γραφείο. Δείτε την συνταγή για τις μεσογειακές πένες με καπνιστό τόνο, δοκιμάστε το απλοποιημένο κοκκινιστό κοτόπουλο με ριζότο, τα τραγανά πιτάκια με κολοκύθα, κινόα & μοτσαρέλα και τέλος γλυκαθείτε με μια αφράτη κρέμα με βύσσινο στο ποτήρι.
Εκτός κουζίνας συναντώ τον αγαπημένο μου φίλο Ηλία Μαμαλάκη και ανακαλύπτω ένα σημείο με σπιτικό φαγητό της μαμάς, ενώ λίγο αργότερα παρέα με τον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο ανακαλύπτουμε έναν γευστικό σταθμό, στην καρδιά της Αθήνας, με ισορροπημένα γεύματα, για όταν δεν προλαβαίνεις να μπεις σε μαγειρική δράση.


Related Posts

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ… ΤΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ

Είναι το μυρωδικό που κυριαρχεί στα χειμωνιάτικα πιάτα μας. Στιβαρός, αρρενωπός χαρακτήρας, ζεστή ευωδιά, με ιδιαίτερη δύναμη και ζωντάνια, έχει ταυτιστεί με μερικά από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Είναι ο σχεδόν σταθερός αρωματικός σύντροφος του αρνίσιου κρέατος, αλλά πώς αλλιώς […]

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

Η quasadilla (κεσαδίγια) είναι το γρήγορο και νόστιμο σνακ των μεξικανών. Με 2 τορτίγιες και γέμιση ανάλογη με τα γούστα σας μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμα και χορταστικά πιάτα. Για την συνταγή που σας δίνω, μπορείτε να αξιοποιήσετε και το «στεγνό» κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Απλά ψιλοκόψτε το και «ξαναζωντανέψτε το» σε κάτι καινούριο.



Subscribe