Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Αυτό το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 16.00 το απόγευμα σας περιμένω για να σας συστήσω την κουλτούρα του street food.
Θα υποδεχτώ στην κουζίνα μου τον Chef της Γαλλικής Πρεσβείας Jean Marie Ηοffman και θα φτιάξουμε παρέα την γκουρμέ εκδοχή της Γαλλίας για το τοστ: το croque Madame. Αλλά και μια συνταγή για τα πεντανόστιμα μεξικάνικα tacos με κοτόπουλο, ένα λαχταριστό σπιτικό burger και ένα γλυκό που μπορεί να μας συνοδεύσει παντού: τα mini brioche με cranberries και ροζ σοκολάτα.
Εκτός κουζίνας, έλατε μία βόλτα στην καρδιά της Αθήνας για να γνωρίσουμε τη σπιτική εκδοχή του street food με άρωμα Ανατολής, που λατρεύουν οι Έλληνες και στη vegetarian εκδοχή του. Στη συνέχεια, λίγα βήματα πιο πέρα από το Σύνταγμα, θα σας συστήσω το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό του δρόμου με προέλευση από Βενεζουέλα & Κολομβία.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Τα μύδια είναι από τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με τη ρετσίνα γίνονται ένα εκπληκτικός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνοδέψετε με ένα χιονάτο ριζάκι και θα έχετε ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.



Subscribe