Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

: 4
: 15 min
: 15 min

Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

Υλικά
  • 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6 Μακβέλ
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 50 γρ. βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 παντζάρι, καθαρισμένο, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος Arla με 36% λιπαρά
  • 150 γρ. σκληρό τυρί Δανίας, Arla
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι al dente.
  • Βήμα 2 Βάζουμε στο μούλτι, το παντζάρι, τις δύο σκελίδες σκόρδο και την κρέμα γάλακτος και πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, ροζ κρέμα.
  • Βήμα 3 Σε μια σοτέζα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Καρφώνουμε μια σκελίδα σκόρδο με το πηρούνι και το «γυρίζουμε» μέσα στο βούτυρο για να το αρωματίσει.
  • Βήμα 4 Ρίχνουμε την κρέμα παντζαριού και την αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμ ½ φλιτζάνι νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και μεταφέρουμε με πηρούνα, απευθείας τα σπαγγέτι από την κατσαρόλα στην σοτέζα.
  • Βήμα 5 Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το σκληρό τυρί Δανίας και μπόλικο πιπέρι.

Related Posts

BROWNIES ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ

BROWNIES ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ

Το κλασικό και αγαπημένο brownie εμπλουτίζεται με μυρωδάτη καρύδα. Προσέχουμε ωστόσο ιδιαίτερα με το καβούρδισμά της γιατί «αρπάζει» εύκολα και πικρίζει δυσάρεστα.

Brownies με Κρητική μυζήθρα

Brownies με Κρητική μυζήθρα

20΄ 35΄ 1 ταψάκι 20×20 εκ. [printfriendly]   Ένα τραπέζι Ελλάδα… στο Ρέθυμνο! Υλικά Εκτέλεση  Για το μείγμα brownies 90 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 90 γρ. σταγόνες σοκολάτας 90 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο 120 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 4 μεγάλα αυγά, κατά προτίμηση […]