Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΡΟΖ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

: 4
: 15 min
: 15 min

Made @ Home με την Ντίνα – 27/01/2018

Υλικά
  • 500 γρ. σπαγγέτι Νο 6 Μακβέλ
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 50 γρ. βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 παντζάρι, καθαρισμένο, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος Arla με 36% λιπαρά
  • 150 γρ. σκληρό τυρί Δανίας, Arla
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καλά αλατισμένο νερό βράζουμε τα σπαγγέτι al dente.
  • Βήμα 2 Βάζουμε στο μούλτι, το παντζάρι, τις δύο σκελίδες σκόρδο και την κρέμα γάλακτος και πολτοποιούμε μέχρι να δημιουργηθεί μια ωραία, ροζ κρέμα.
  • Βήμα 3 Σε μια σοτέζα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει. Καρφώνουμε μια σκελίδα σκόρδο με το πηρούνι και το «γυρίζουμε» μέσα στο βούτυρο για να το αρωματίσει.
  • Βήμα 4 Ρίχνουμε την κρέμα παντζαριού και την αφήνουμε να βράσει για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμ ½ φλιτζάνι νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών. Αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και μεταφέρουμε με πηρούνα, απευθείας τα σπαγγέτι από την κατσαρόλα στην σοτέζα.
  • Βήμα 5 Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το σκληρό τυρί Δανίας και μπόλικο πιπέρι.

Related Posts

ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

«Τρώγε το πρωί σαν βασιλιάς, το μεσημέρι, σαν πρίγκιπας και το βράδυ… σαν ζητιάνος». Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει άδικο. Το βράδυ ο οργανισμός μας δυσκολεύετε πιο πολύ στη πέψη ειδικά αν φάμε πολύ και πέσουμε αμέσως για ύπνο! Για να έχουμε […]

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

Η λευκή σοκολάτα είναι για μένα μια νόστιμη σοκολάτα. Είναι ιδιαίτερη και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Έχει μια πιο γλυκιά και κρεμώδη γεύση από την παραδοσιακή σοκολάτα. Προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestle της Ελβετίας. Η ιστορία λέει πως στη δεκαετία του 1930, η […]



Subscribe