Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο «Φιλέρι»

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων  στο «Φιλέρι»

Ακόμη και το όνομα αυτού του ιδιαίτερου εστιατόριού, “Φιλέρι”, κινητοποιεί μνήμες. Φιλέρι, σταφύλι, αμπέλι, κρασί, φίλεμα, φίλος, φιλοξενία.
Μνήμη καλοκαιριού, μνήμη ωραίας γεύσης. Το εστιατόριο “Φιλέρι”, στο Χαλάνδρι, είναι ένας χώρος ζεστός, φροντισμένος και προορισμένος για να προσελκύει ανθρώπους, που θεωρούν το φαγητό μια καλή αφορμή για ψυχαγωγία και εμπειρία.
fileri-10 Γεύσεις για κάθε γούστο, σερβιρισμένες σε υπέροχα σερβίτσια με τέχνη, ώστε κάθε πιάτο να μοιάζει με ζωγραφικό πίνακα. Ξεκινήστε με μια Σφακιανή Σαλάτα & δοκιμάστε το ορεκτικό μας με φέτα και μαρμελάδα από τοματίνια, προχωρήστε στα κυρίως που μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα Φιλετάκια μαυροδάφνης στο Κοτόπουλο με πορτοκάλι, μέχρι Στηθοπλευρά ( Black Angus), Σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια , κοντοσούβλι και πολλά άλλα!
fileri-filetakia Γλυκά, που μας αφήνουν άναυδους, συνταγές στο ενδιάμεσο της παραδοσιακής γραμμής και της καινοτόμας παρέμβασης. Δοκιμάστε το «γλαστράκι σοκολάτας» η την «πειραγμένη « από το σεφ καρυδόπιτα ,θα με θυμηθείτε .
Σημασία έχει η πρόταση και ο τρόπος, η επισήμανση της ποιότητας και η ανάδειξη της τελειότητας σε κάθε πτυχή. Το «Φιλέρι» είναι ανοιχτό από τις 18:00 μμ – 03:00 πμ εκτός από τη Δευτέρα.
fileri-dessert Η ανακάλυψη ενός καινούργιου πιάτου συνεισφέρει περισσότερα στην ανθρώπινη ευτυχία από την ανακάλυψη ενός καινούργιου αστεριού. Στο “Φιλέρι” όλα είναι σε τάξη υπηρετώντας ένα και μόνο σκοπό: την απόλαυση.
Για τις ηλιόλουστες μέρες το εστιατόριο διαθέτει και εξωτερικό στεγασμένο χώρο.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο «Φιλέρι»
Καλωσόρισμα “Gluwine” ζεστό κρασί αρωματισμένο με μπαχαρικά
Σούπα…Βελουτέ πατάτας πράσο αρωματισμένο με σχινόπρασο και τραγανό προσούτο
Σαλάτα
Χειμωνιάτικη λαχανικά πέρλες ροδίου σταφίδες καλαμπόκι πράσινο μήλο βινεγκρετ μέλι μουστάρδας και δάκρυ πιπεριάς
Πρώτο πιάτο
Φιλέτο γαλοπούλας με παραδοσιακή γέμιση, σως πορτοκαλιού και πουρέ σελινόριζας
Κυρίως πιάτο
Χοιρινά μετναγιόν με χαλούμι & μουστάρδα Dijon, πατάτες Lyonnaise & φρέσκο μπρόκολο
Επιδόρπιο
Σπιτικό τυραμισου με κουλή φράουλας και κραμπλ φιστίκι
Τιμή ανά άτομο 35 ευρώ με ζωντανή μουσική

“Φιλέρι” | Λ. Πεντέλης 109 |210 6855999 |
www.filerirestaurant.gr/fileriestiatorioxalandri.html
Ακολουθήστε μας στο facebook
https://www.facebook.com/filerirestaurant/?fref=ts


Related Posts

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

ΠΑΝΕΤΟΝΕ ΒΟΥΤΥΡΑΤΟ

Χριστουγεννιάτικο γλύκισμα με καταγωγή από το Μιλάνο. Είναι κάτι ανάμεσα σε ψωμί και τσουρέκι με σταφίδες ή άλλα αποξηραμένα φρούτα. Έχει λίγο μπελαλίδικη διαδικασία αλλά αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

Μελομακάρονα σοκολατένια

Μελομακάρονα σοκολατένια

35΄ 30΄ – 35΄ 40 κομμάτια κλασικού μεγέθους ή 60 – 70 μικρές μπουκιές – [printfriendly]   Ελλήνων γεύσεις στο Καρπενήσι. Υλικά Εκτέλεση Για τα μελομακάρονα 200 γρ. φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού 250 γρ. ελαιόλαδο 25 γρ. βούτυρο, λιωμένο 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη ½ κουτ. […]