Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο SIMUL gastronomic situ

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο SIMUL gastronomic situ

Πλησιάζοντας στο Νέο Έτος τα πάντα αφορούν στη νέα αρχή, τις νέες αποφάσεις και τις νέες αποκαλύψεις. Το SIMUL gastronomic situ πιστό στην υπόσχεσή του να υπηρετεί την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο προτείνει δύο ευφάνταστα μενού για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ο σεφ Νίκος Θωμάς και η ομάδα του σχεδίασαν με βάση τα υλικά της εποχής και τη δημιουργικότητα της έμπνευσης τα δύο ξεχωριστά μενού γιατί και τις γιορτές θέλουμε να είμαστε ~μαζί~.

Το μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων
(€60/άτομο)
Welcome Drink berries “Rossini”
*
Μπαρμπούνι σαβόρο με γλυκό πελτέ τομάτας, βινεγκρέτ δενδρολίβανο με μηλόξυδο και τσιπς σκόρδου
*
Κρεμμυδόσουπα με κρουτόν αρωματισμένο με κύμινο και παλαιωμένη γραβιέρα σπηλιάς
*
Καραβίδες σε κρέμα από χωριάτικο λουκάνικο και αυγολέμονο λουίζας
*
Σιγομαγειρεμένο μπούτι γαλοπούλας αρωματισμένο με εστραγκόν, πουρέ σελινόριζας, σάλτσα από άγριο μάραθο και crumble από την γέμιση
*
Mont Blanc με πραλίνα φουντουκιού, τραγανή μαρέγκα και κάστανο

Το μενού για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
(€65/άτομο)
Welcome Drink Kir Royal
*
Χτένι σε κριθαράκι με μελάνι σουπιάς και τηγανητά κρεμμύδια
*
Σούπα από κάστανα σχάρας με καπνιστό χέλι και λάδι από τσορίθο
*
Ραβιόλι με πάπια κονφί, κόκκινο λάχανο τουρσί και χειμερινή τρούφα
*
Μοσχαρίσιο πλευρό σιγομεγειρεμένο σε πετιμέζι, αγκινάρες Ιερουσαλήμ, σαλάτα από πολύχρωμες φακές και πορτοκάλι
*
Σοκολάτα γάλακτος jivara, αλμυρή καραμέλα, φιστίκια και crumble με φυστικοβούτυρο

SIMUL σημαίνει Μαζί!
Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούμε τις γεύσεις μας βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Υπηρετούμε την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 24:00 ~ Κυριακή κλειστά
Υψηλάντου 63, Κολωνάκι | 210 7224737 | [email protected] |   www.simul.gr


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΚΑΦΕ

ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΚΑΦΕ

Αγαπημένα ταρτάκια που συνήθως, τα σερβίρω σε απογευματινό καφέ ή τσάι.



Subscribe