προορισμός…γεύση!

Οι τρεις απολαυστικές ποικιλίες των Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά και ο Ροδίτης πρωταγωνιστούν στα τρία νέα τηλεοπτικά σποτ, ένα για κάθε ποικιλία.
Τα tv- spot για τα Μονοποικιακά Αποστάγματα Δεκαράκι, θα βρίσκονται στον αέρα ως τις 25 Μαρτίου, σε μια χρονική περίοδο που περικλείει τις πιο χαρακτηριστικές ελληνικές γιορτές: Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου. Τα τρία μέλη της οικογένειας Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης  -των τσίπουρων που παντρεύουν την παράδοση στην διαδικασία απόσταξης με τις σύγχρονες μεθόδους στην εμφιάλωση-  μας συντροφεύουν ιδανικά και δίνουν γεύση και άρωμα γιορτής στο τραπέζι.

Το Μονοποικιλιακό Απόσταγμα Δεκαράκι Μοσχάτο, με τη μεστή γεύση και το μοναδικό άρωμά του, συνοδεύει άριστα εκλεκτούς μεζέδες, αναδεικνύοντας στο μέγιστο τα κρεατικά. Γι’ αυτό και αποτελεί την ιδανική συνοδεία των εδεσμάτων στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.  https://youtu.be/LLhkdBGd6fc

Το Μονοποικιλιακό Απόσταγμα Δεκαράκι Μαλαγουζιά, απόσταγμα φίνο και εκλεκτό, με κομψό και ανθικό αρωματικό χαρακτήρα, συνοδεύει τέλεια τα θαλασσινά και τα ψάρια. Είναι η καλύτερη συντροφιά για τις παραδοσιακές, νηστίσιμες γεύσεις της Καθαράς Δευτέρας.
https://youtu.be/FL-TiRklttE

Ο αρμονικός χαρακτήρας του Μονοποικιλιακού Αποστάγματος Δεκαράκι Ροδίτης, ξεχωρίζει για τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του. Ο ήπιος χαρακτήρας του τον κάνει εξαιρετικό σύντροφο σε κάθε περίσταση, όπως το παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου. https://youtu.be/p2zegc2apeo

Φέτος η σοδιά και των τριών ποικιλιών σταφυλιού ήταν εξαιρετική και μετά τον τρύγο, είναι πλέον έτοιμα για τη δική μας απόλαυση και με κάθε περίσταση.  Για την παραγωγή των μονοποιλιακών τσίπουρων Δεκαράκι, ακολουθείται η παραδοσιακή διαδικασία στην απόσταξη με όλες τις σύγχρονες μεθόδους στην εμφιάλωση. Τα αρώματα από τα στέμφυλα του Μοσχάτου, της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη για να δημιουργήσει αποστάγματα με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.

Λίγα λόγια για την Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι:
Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Τσίπουρο Δεκαράκι ήρθε για να δώσει μια νέα διάσταση ποιότητας στο τσίπουρο. Δεκαράκι Μοσχάτο, Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτης. Τρία αποστάγματα που χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση των ποικιλιών από τις οποίες προέρχονται. Σε κάθε Μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, τα ξεχωριστά αρώματα των ποικιλιών, καθώς και η αδιαμφισβήτητη ποιότητα τους, ενισχύονται από την πολλαπλή επαναπόσταξη. Παράλληλα, η τέχνη στα «κοψίματα» -δηλαδή ποιό μέρος της καρδιάς του αποστάγματος απομονώνεται και επαναποστάζεται σε κάθε τμήμα της πολλαπλής επαναπόσταξης- τελειοποιεί το προϊόν και δημιουργεί ανώτερης ποιότητας αποστάγματα.

www.dekaraki.gr       www.facebook.com/todekaraki

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Really good!

Απάντηση