προορισμός…γεύση!

Για 5η συνεχή χρονιά,  το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό  βρέθηκε στο Dubai, από τις 17 έως τις 21 Φεβρουαρίου,  στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD και ξεχώρισε με τη γεύση και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά συγκεντρώνοντας τα θετικά σχόλια χιλιάδων επισκεπτών.

5000 συμμετοχές  ~ 1 Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό ~ 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας
Η GULFOOD αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια Έκθεση Τροφίμων και Ποτών προσελκύοντας επαγγελματίες απ’  όλο τον κόσμο. Στόχος της ΑΗΒ Group μέσα από τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση είναι η  περαιτέρω αύξηση της εξαγωγικής της δραστηριότητας καθώς το ΘΕΟΝΗ αποτελεί το μοναδικό Ελληνικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και σε διεθνές επίπεδο δεν υπάρχει φυσικό μεταλλικό νερό με τον ίδιο αριθμό βραβεύσεων.

Το ΘΕΟΝΗ κατακτά το Dubai
Ήδη το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό βρίσκεται σε αρκετούς χώρους εστίασης στο Dubai συνοδεύοντας με τη βραβευμένη του γεύση πιάτα ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ
Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας
Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.
www.theoniwater.gr

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση