20΄ | 1 ώρα | 1 ταψί 38 εκ. | 15΄ | [printfriendly] |
Ελλήνων Γεύσεις στη Λίμνη Πλαστήρα | |
Υλικά | Εκτέλεση |
Για το σιρόπι
|
Για το σιρόπι: Βάζω όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα (και τις φέτες πορτοκαλιού) και τα αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά. Κατεβάζω την κατσαρόλα από την φωτιά και αφήνω το σιρόπι να κρυώσει.
Για την πίτα: Βγάζω το φύλλο κρούστας από την συσκευασία του και χωρίς να το ξεδιπλώσω το κόβω σε λεπτές λωρίδες. Ανοίγω με τα χέρια μου τις λωρίδες και χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι το κόβω ξανά σε πολύ μικρά κομματάκια (σαν χαρτοπόλεμος). |