Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΠΙΝΔΟΣ: Σημαντικές διακρίσεις και δέσμευση για δυναμική πορεία ανάπτυξης

ΠΙΝΔΟΣ: Σημαντικές διακρίσεις και δέσμευση για δυναμική πορεία ανάπτυξης

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων – ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός της Ελλάδας που εδώ και 60 χρόνια κατέχει την ηγετική θέση στην ελληνική πτηνοτροφία, με μερίδιο αγοράς 30% το 2017, απέσπασε ορισμένες από τις σημαντικότερες διακρίσεις στις μεγαλύτερες διοργανώσεις – θεσμούς που έλαβαν χώρα τη χρονιά που πέρασε.
Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής διαχείρισης, η οποία βρίσκεται πάντα στο κέντρο της δραστηριότητάς του, ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ αναδείχθηκε μεγάλος νικητής των βραβείων Waste & Recycling Awards 2017, στις κατηγορίες «Food Waste» και «Resource Recovery – Waste to energy», αποσπώντας επιπλέον δύο επαίνους στις κατηγορίες «Sustainable Business» και «Circular Economy & Symbiosis Network».
Το 2017 ήταν η χρονιά που σηματοδότησε την κυκλοφορία νέων, καινοτόμων προϊόντων τα οποία σχεδιάστηκαν από την ΠΙΝΔΟΣ με στόχο να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή. Στο 17ο Συνέδριο Marketing & Πωλήσεων, η ΠΙΝΔΟΣ τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου λανσαρίσματος στην κατηγορία «πτηνοτροφικά προϊόντα» και πιο συγκεκριμένα για τα προϊόντα «χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου», «παραδοσιακή γιαννιώτικη κοτόπιτα», «ρολό κοτόπουλο» και «κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής». Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ συμμετείχε στα βραβεία «Made in Greece» που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής, αποσπώντας δύο διακρίσεις στις κατηγορίες «επιχειρηματική αριστεία» και «αγροτική αριστεία».
Αναφορικά με τα βραβεία και τις διακρίσεις που απέσπασε η ΠΙΝΔΟΣ το 2017, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, κ. Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε:
«Το 2017 ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ΠΙΝΔΟΣ. Οι διακρίσεις και τα βραβεία που αποσπάσαμε σε μερικές από τις σημαντικότερες διοργανώσεις – θεσμούς της χώρας είναι εξόχως τιμητικές και ταυτόχρονα αποτελούν μια μεγάλη επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι 500 παραγωγοί – πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού, αλλά και οι πάνω από 1.000 εργαζόμενοί μας. Οφείλω να αφιερώσω αυτά τα βραβεία και τους επαίνους στους ανθρώπους μας, στην μεγάλη μας οικογένεια που καθημερινά δίνει ένα σκληρό αγώνα για να διατηρήσουμε την ΠΙΝΔΟΣ στην κορυφή της ελληνικής πτηνοτροφίας. Με το ίδιο πάθος συνεχίζουμε και το 2018 με στόχο να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στον κλάδο, αλλά και να αφήσουμε ακόμη πιο βαθύ το αποτύπωμα της ΠΙΝΔΟΣ στην οικονομία, την περιφερειακή ανάπτυξη και κυρίως στην κοινωνία».

Λίγα λόγια για την ΠΙΝΔΟΣ
Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «H ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%. Συντηρώντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας διεθνώς ανταγωνιστικός συνεταιρισμός, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.pindos-apsi.gr


Related Posts

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!

Είναι ωραία να μαγειρεύουμε ή να φτιάχνουμε γλυκά στο σπίτι, αλλά σίγουρα απαιτεί αρκετό από το χρόνο μας. Ήρθε λοιπόν η ώρα, να σας αποκαλύψω μερικά μυστικά μου για να μειώσετε χρόνο και κόπο στην κουζίνα. Πάρτε χαρτί , μολύβι… ξεκινάμε! Ζεστός φούρνος… Λιωμένο βούτυρο […]

ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Νόστιμη συνταγή για όλες τις ώρες της ημέρας. Το κοτόπουλο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και με ποικιλία βιταμινών του συμπλέγματος Β…Subscribe