Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Πικάντικη κρέμα γιαουρτιού με τόνο και ρίγανη σε τραγανές μπρουσκέτες

Πικάντικη κρέμα γιαουρτιού με τόνο και ρίγανη σε τραγανές μπρουσκέτες
proetoimasia magirema servirisma anamoni video button
10΄ 4 μερίδες [printfriendly]

 

Ένα τραπέζι Ελλάδα στα Γρεβενά!
Υλικά Εκτέλεση
  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
  • 1 βαζάκι τόνο (στο γυάλινο βαζάκι)
  • 1 φλιτζ. τσαγιού πίκλες (διάφορα λαχανικά) ψιλοκομμένα
  • 2-3 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 φέτες χωριάτικο προζυμένιο ψωμί φρυγανισμένο
Σε ένα μπολ αναμειγνύω όλα τα υλικά της γιαουρτόκρεμας και τα ανακατεύω.
Κόβω τις φέτες ψωμιού στη μέση και τις αλείφω με τη κρέμα. Περιχύνω με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρω αμέσως.

Related Posts

ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

ΠΟΙΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;

«Τρώγε το πρωί σαν βασιλιάς, το μεσημέρι, σαν πρίγκιπας και το βράδυ… σαν ζητιάνος». Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός και δεν έχει άδικο. Το βράδυ ο οργανισμός μας δυσκολεύετε πιο πολύ στη πέψη ειδικά αν φάμε πολύ και πέσουμε αμέσως για ύπνο! Για να έχουμε […]

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

Η λευκή σοκολάτα είναι για μένα μια νόστιμη σοκολάτα. Είναι ιδιαίτερη και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Έχει μια πιο γλυκιά και κρεμώδη γεύση από την παραδοσιακή σοκολάτα. Προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestle της Ελβετίας. Η ιστορία λέει πως στη δεκαετία του 1930, η […]



Subscribe