Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Περισσότερο άρωμα εσπεριδοειδών…

Περισσότερο άρωμα εσπεριδοειδών…

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει η δεύτερη φετινή μας εκδήλωση είναι νοστιμότατη και μυρωδάτη.
Η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου συνεχίζει αυτή την Πέμπτη με ακόμα περισσότερο άρωμα εσπεριδοειδών:
Αμυγδαλωτά μανταρινιού η Δήμητρα Λοΐζου – Βουλγαράκη
Γριοβόλια, πιτάκια με τυροβολιά, μαρμελάδα, ξύσμα εσπεριδοειδών και μέλι η Ειρήνη Ζουγανέλη
και …Λικέρ Εσπεριδοειδών ο Παναγιώτης Μενάρδος
Πέμπτη 2/2/17 ώρα 5:30 μμ στην Αίθουσα πλάι στην τ. Κοινότητα στην πλατεία Άνω Μεράς
Εκδήλωση πάντα ανοικτή και όλοι ευπρόσδεκτοι.

Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε όλοι καλεσμένοι στην Κοπή της Πίτας του Ερασιτεχνικού Οινοελαιουργικού Συλλόγου (ΕΡ.Ο.Σ.) το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Στις επίσης ανοικτές σε φίλους και μέλη εκδηλώσεις του ΕΡ.Ο.Σ. συνηθίζουμε να συμμετάσχουμε με το “καλαθάκι” μας, τον μεζέ ή το κρασί ή και μόνο την καλή μας διάθεση.

http://www.mykonosgastronomia.gr/


Related Posts

ΠΙΤΑ ΜΕ ΡΙΓΑΤΟΝΙ & ΚΟΛΟΚΥΘΑ

ΠΙΤΑ ΜΕ ΡΙΓΑΤΟΝΙ & ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Κυριακάτικο, μαμαδίστικο και πεντανόστιμο φαγάκι που είναι λίγο μπελαλίδικο αλλά είμαι σίγουρη ότι αξίζει τον κόπο του.

ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ

Δοκιμάστε να φτιάξετε την ίδια πίτα αντικαθιστώντας τα δαμάσκηνα με μήλα, αχλάδια, βερίκοκα, φράουλες… ανάλογα με την εποχή και τις διαθέσεις σας.