15΄ | 1 ώρα | 4 – 6 μερίδες | – | [printfriendly] |
Ένα τραπέζι Ελλάδα… στα Χανιά! | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Σε ένα μπολ αναμειγνύω το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το ζωμό λαχανικών και ανακατεύουμε καλά. Στρώνω 2 μεγάλες λαδόκολλες –κατά προτίμηση τις σκουρόχρωμες καφέ και όχι το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος– στη λαμαρίνα φούρνου. Ρίχνω πάνω τις πατάτες. Αλατοπιπερώνω και πασπαλίζω με τα βοτάνια. Περιχύνω με τη σάλτσα και κλείνω σφιχτά τις λαδόκολλες σε πακέτο. Ασφαλίζω το πακέτο με σπάγκο μαγειρικής και το αφήνω μέσα στη λαμαρίνα . Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 1 ώρα. |