15΄ | – | 4 μερίδες | – | [printfriendly] |
Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Πάτρα! | |
Υλικά | Εκτέλεση |
Για τη σαλάτα
Για τη σάλτσα
|
Για τη σαλάτα Σε μια μεγάλη σαλατιέρα τρίβω τα παντζάρια, στη χονδρή πλευρά του τρίφτη, ώστε να συγκεντρωθούν στη σαλατιέρα και οι χυμοί το παντζαριού. Στη συνέχεια τρίβω στη σαλατιέρα και τα μήλα, με τον ίδιο τρόπο. Προσθέτω αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω. Για τη σάλτσα Βάζω όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μικρό γυάλινο βαζάκι με βιδωτό καπάκι. Ανακινώ έντονα το βαζάκι μέχρι τα υλικά να αναμειχθούν καλά και να γίνουν μια ημίρρευστη, λεία σάλτσα. Τη ρίχνω στη σαλάτα, ανακατεύω και σερβίρω αμέσως. |