10΄ | 1 ώρα | 6 μερίδες | 1 ώρα | [printfriendly] |
Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Κοζάνη! | |
Υλικά | Εκτέλεση |
|
Βάζω τα τρία κρέατα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτω το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το σκόρδο, το θυμάρι, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύω καλά με τα χέρια. Σκεπάζω το μπολ και αφήνω τα κρέατα να μαριναριστούν για 1 ώρα στο ψυγείο. Προθερμαίνω το φούρνο στους 200°C. Βγάζω το μπολ από το ψυγείο και αλατίζω καλά. Βάζω δύο λαδόκολλες (την μια επάνω στην άλλη) στον πάγκο της κουζίνας και βάζω στο κέντρο το 1/3 από τα κρέατα φροντίζοντας να έχει και από τα 3 είδη τους. Βάζω από πάνω το 1/3 των κύβων της φέτας και 1 κλαράκι δεντρολίβανο. Κλείνω τις λαδόκολλες σφιχτά σε πακέτο. Φτιάχνω ακόμα 2 πακέτα με τα υπόλοιπα κρέατα και τη φέτα. Βάζω τα πακέτα σε μια λαμαρίνα του φούρνου και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Μπορώ να σερβίρω, αδειάζοντας όλα τα πακέτα σε μια μεγάλη πιατέλα ή σερβίρω απευθείας τα πακέτα σε ζευγάρια, ανοίγοντάς τα μπροστά τους. Συνοδεύω με πλούσια, πράσινη σαλάτα. |