Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΠΑΓΑΚΙΑ ΜΕ… ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

ΠΑΓΑΚΙΑ ΜΕ… ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

Μπορεί το ποτό, ο χυμός ή το αναψυκτικό να είναι η πρώτη ύλη για το ποτήρι μας, τα παγάκια όμως, μπορούν να δώσουν χρώμα, γεύση και ελκυστική εμφάνιση σε ότι κι αν σερβίρουμε. Προτάσεις, λοιπόν, για ευφάνταστα παγάκια που θα εντυπωσιάσουν και την πιο ταπεινή λεμονάδα.

Παγάκια με αρωματικά
Μικρά φύλλα δυόσμου, βασιλικού, μέντας, δεντρολίβανο κ.λπ.
Νερό
Παγοθήκες
Διαδικασία:
Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με νερό και βάζετε στην κατάψυξη για 1- 1½ ώρα μέχρι να μισοπαγώσουν. Πλένετε καλά τα φύλλα των αρωματικών προσέχοντας να μην τα πιέσετε πολύ και «τσακίσουν». Βγάζετε τις παγοθήκες από την κατάψυξη και εφόσον έχει μισοπαγώσει το νερό, βυθίζετε ένα ένα τα φύλλα. Απογεμίζετε με νερό και ξαναβάζετε στην κατάψυξη μέχρι να στερεοποιηθούν.

«Δίχρωμα» παγάκια
200 ml χυμό λεμονιού
200 ml χυμό κράνμπερι
Παγοθήκες
Διαδικασία:
Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με το χυμό λεμονιού και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά. Απογεμίζετε τις παγοθήκες με χυμό κράνμπερι και ξαναβάζετε στην κατάψυξη.

Παγάκια με φρέσκα φρούτα
Μικρές φράουλες, ράσμπερι, μπλούμπερι, κράνμπερι, κομμένες φέτες λεμονιού
Λίγα φύλλα δυόσμου
Νερό
Παγοθήκες
Διαδικασία:
Γεμίζετε τις παγοθήκες σας μέχρι τη μέση με νερό. Βάζετε από ένα φρουτάκι σε κάθε μία θήκη και από ένα μικρό φύλλο δυόσμου. Απογεμίζετε με νερό και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν.

Παγάκια καρύδα-πορτοκάλι
350 γρ. γάλα καρύδας
200 γρ. χυμό πορτοκάλι
Παγοθήκες
Διαδικασία:
Βάζετε στις παγοθήκες από 1-2 κουταλάκια του γλυκού γάλα καρύδας και βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά. Βάζετε 1-2 κουταλάκια χυμό πορτοκαλιού και επαναφέρετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει και η δεύτερη στρώση. Τέλος, απογεμίζετε με γάλα καρύδας και αφήνετε να παγώσουν καλά. Στο τέλος, θα έχετε παγάκια ολόλευκα με μια εκτυφλωτική, πορτοκαλί γραμμή στο κέντρο τους.


Related Posts

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

Εύκολη τάρτα που χρησιμοποιούμε τα μήλα με 2 διαφορετικές τεχνικές. Τριφτά γίνονται μια γρήγορη μαρμελάδα και καραμελωμένα στο τηγάνι με άρωμα βανίλιας. Τη σοκολάτα γάλακτος μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μπίτερ, λευκή ή απλή κουβερτούρα.

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Τα μύδια είναι από τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με τη ρετσίνα γίνονται ένα εκπληκτικός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνοδέψετε με ένα χιονάτο ριζάκι και θα έχετε ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.



Subscribe