Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

18-20 Mαρτίου: Πάνω από 1.200 οι εκθέτες στη FOOD EXPO 2017!

18-20 Mαρτίου: Πάνω από 1.200 οι εκθέτες στη FOOD EXPO 2017!

Με νέα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, οι εκθέτες της FOOD EXPO 2017 θα παίξουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα τέσσερα Hall του METROPOLITAN EXPO, που θα διαμορφωθούν ανάλογα για να τους δεχθούν από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το μεγαλύτερο μέρος των εκθετών της FOOD EXPO αποτελούν ελληνικές επιχειρήσεις με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό, ωστόσο στην έκθεση συμμετέχουν και πολλές ξένες επιχειρήσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, γεγονός που καταδεικνύει τον αμιγώς διεθνή χαρακτήρα της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016, στην FOOD EXPO υπήρξε μια θεαματική αύξηση 162% στο ποσοστό συμμετοχής των εκθετών σε σχέση με την πρώτη διοργάνωσή της, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στους 970!
Για το 2017, η FOOD EXPO, διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά της standards, επενδύοντας τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα ποσά σε διαφημιστικό budget και εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές προβολής της στο εξωτερικό, θα σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία από άποψη συμμετοχών, αφού αναμένεται να πάρουν μέρος σε αυτή περισσότεροι από 1.000 Έλληνες και 200 ξένοι εκθέτες! Ήδη, 650 επιχειρήσεις έχουν οριστικοποιήσει με συμβόλαιο τη συμμετοχή τους.

Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη!
Η FOOD EXPO 2017 με στρατηγικό σχεδιασμό και συντονισμένες ενέργειες σε αγορές-στόχους για τα ελληνικά Τρόφιμα και Ποτά, εγγυάται την πληρέστερη προβολή των εκθετών της προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής τους από τη συμμετοχή τους σε αυτή.
Μεταξύ πολλών άλλων, αυτό θα επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό από την υλοποίηση του πρωτοποριακού FOOD EXPO Hosted Buyer Program με το οποίο στοχεύει να προσελκύσει πάνω από 650 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, που θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 11.500 b2b συναντήσεις με τους εκθέτες της, στα περίπτερα των εκθετών ή σε ειδικά διαμορφωμένα b2b meeting rooms.
Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η FOOD EXPO σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις Τροφίμων & Ποτών συμμετέχουν στην FOOD EXPO 2017
Η πλειοψηφία των μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στη FOOD EXPO 2017. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν επιχειρήσεις όπως: ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΑΕ, ΥΦΑΝΤΗΣ FOOD GROUP,  ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ M. ΑΒΕΕ, ΕΛΑΪΣ ΑE, CRETA FARMS ΑΒΕΕ, ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ, ΤΥΡΑΣ ΑΕ, ΚΑΛΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ, ALFA ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ Α. ΑΕΒΕ, NUTRIA AE, ΚΑΒΙΝΟ ΑΕ,  ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ Γ. ΑΕ,  ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ, ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ, ΛΟΥΞ ΑΒΕΕ, ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ, ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ ΑΒΕΕ, ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒE.


Related Posts

TARTE AUX CAROTTES ET À LA FÉTA

TARTE AUX CAROTTES ET À LA FÉTA

Chez moi, dans la région de Fthiotida, nous faisons toute l’année cette tarte, une tarte sans pâte feuilletée qui est également faîte dans d’autres parties de la Grèce, comme une tarte au fromage d’Épire.

BEIGNETS DE COURGETTE AROMATISÉS

BEIGNETS DE COURGETTE AROMATISÉS

Je n’aime pas mettre beaucoup de farine dans le mélange de beignet de courgette parce qu’ils deviennent beaucoup trop moelleux comme de la «mie de pain». Je préfère les manger fin avec tous leurs arômes d’herbes.Subscribe