προορισμός…γεύση!

Ο όμιλος ξενοδοχείων TOR HOTEL Group έδωσε ηχηρό παρών στην 37η Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2016 στον εκθεσιακό χώρο ExCel.
Η φετινή κίνηση στο ελληνικό περίπτερο ήταν εντυπωσιακή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρά την πτώση της λίρας το μερίδιο της βρετανικής αγοράς σημείωσε σημαντική αύξηση. Η Θεσσαλονίκη, καθώς και η Χαλκιδική προσέλκυσαν το διεθνές ενδιαφέρον επισκεπτών, tour operators, hosted buyers και travel agents σκορπώντας κλίμα αισιοδοξίας για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν 2016-2017.
Ο CEO του TOR HOTEL Group κ.Κωσταντίνος Τορνιβούκας, καθώς και στελέχη των ομίλου συναντήθηκαν με σημαντικούς tour operators, εξασφαλίζοντας σπουδαίες συμφωνίες. Άγγλοι και Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ξενοδοχεία του ομίλου μας (City Hotel, The Excelsior Hotel, Eagles Palace και Eagles Villas), αποδεικνύοντας τη δυναμική του TOR HOTEL Group στην τουριστική αγορά της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και την αποδοχή του από κορυφαίες τουριστικές αγορές.
Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ.Αριστοτέλη Θωμόπουλο και τον Αντιπρόεδρο και ιδιοκτήτη του TOR HOTEL Group κ.Κωνσταντίνο Τορνιβούκα.

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση