Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ο Πάνος Ιωαννίδης & η Barilla σε διδάσκουν πώς να γίνεις κι εσύ Master of Pasta… από την άνεση της κουζίνας σου!

Ο Πάνος Ιωαννίδης & η Barilla σε διδάσκουν πώς να γίνεις κι εσύ Master of Pasta… από την άνεση της κουζίνας σου!

Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις μαθήματα μαγειρικής απο την άνεση του σπιτού σου και μάλιστα από τους ειδικούς των ζυμαρικών; Να εκπαιδευτείς πάνω σε αυθεντικά, ιταλικά πιάτα παρέα με έναν απο τους πιο καταξιωμένους chef του είδους;
H Barilla σου δίνει την ευκαιρία να εξελίξεις τις γνώσεις σου στη μαγειρική, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά ενός αυθεντικού σεφ. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Master of Pasta, Πάνο Ιωαννίδη.
Πώς, λοιπόν, μπορείς να γίνεις κι εσύ Master of Pasta; Με μερικά πολύ απλά βήματα: Μπαίνεις στο https://www.barillamasterclass.gr/ και παρακολουθείς τα 3 μοναδικά video Master Class αφιερωμένα στην τέχνη των ζυμαρικών! Αφού ολοκληρώσεις τα μαθήματά σου, αν απαντήσεις σωστά όλες τις ερωτήσεις, παίρνεις το Master of Pasta δίπλωμα… με το σπαθί σου – ή πιο σωστά, με το ακονισμένο σου μαχαίρι – υπογεγραμμένο από τον Πάνο Ιωαννίδη  και έτσι είσαι ένα βήμα πιο κοντά στα πλούσια δώρα που χαρίζει η Barilla.
Για κάθε video που ολοκληρώνεις κερδίζεις και μία συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσεις είτε μία από τις 5 θέσεις για ένα ανεπανάληπτο Live Master Class με τον Πάνο Ιωαννίδη, για να μαγειρέψετε μαζί και να μάθεις όλα τα μυστικά ενός αυθεντικού Master of Pasta, ή τα αγαπημένα σου ζυμαρικά και σάλτσες Barilla για να εξελίξεις το ταλέντο σου και να δημιουργήσεις τις δικές σου συνταγές!
Είσαι έτοιμος να γίνεις Master of Pasta;


Related Posts

ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ

ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑΣ

Όλοι έχουμε έστω μια κονσέρβα τόνο στο ντουλάπι μας. Κι αν όχι, καλό είναι να υπάρχει, αφού όπως θα σας δείξω στη συνέχεια, με μια κονσέρβα τόνου μπορείτε να φτιάξετε αμέτρητες απίθανες συνταγές! Τόνος κονσέρβας υπάρχει τόσο σε λάδι όσο και σε νερό. Ανάλογα με […]