Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΕΦ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΙΑ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΕΦ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΔΙΑ

Το event οργανώνεται σε συνεργασία με τα Best Chefs Awards

Καινοτομία. Παράδοση. Γεύση. Δημιουργικότητα. Αυτά είναι τα βασικά «συστατικά» που φέρνουν έξι κορυφαίους σεφ μαζί στην Τήνο στις 30 Σεπτεμβρίου για να ετοιμάσουν ένα κοινό μενού στο Thama, το εστιατόριο του Δημήτρη Κατριβέση.
Στην κουζίνα του Thama θα βρεθούν ο Akrame Benallal (εστιατόρια Akrame 1* και Atelier Vivanda στο Παρίσι και Akrame στο Hong Kong), ο Giorgio Diana (επίσημος σεφ των The Best Chefs Awards & εστιατόριο Solaya στο Αμμάν), ο Alex Dilling (εστιατόριο The Greenhouse 2* στο Λονδίνο), ο Miles Watson (Pure Berlin) και ο Ebbe Vollmer (εστιατόριο Vollmers 2* στο Malmo). Οι καλεσμένοι σεφ μαζί με τον Δημήτρη Κατριβέση θα ετοιμάσουν ένα μενού έξι σταδίων που θα εμπνέεται από την Τήνο και τα προϊόντα της, παρουσιάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο στυλ και προσέγγιση.
Η γαστρονομική βραδιά οργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη των The Best Chefs Awards και αποτελεί μια εκδήλωση με παγκόσμιο γαστρονομικό ενδιαφέρον. Αυτή η εξωστρεφής συνάντηση, έρχεται να ενδυναμώσει τον γαστρονομικό πολιτισμό της Τήνου που τόσο εμπνευσμένα προωθείται και από την πρωτοβουλία Tinos Food Paths.
Χορηγός της βραδιάς είναι η διεθνώς βραβευμένη Μπύρα ΝΗΣΟΣ που παράγεται στην Τήνο, και η εταιρεία Rokakis Crete Fish.
Κόστος μενού: 120 ευρώ το άτομο.
Προτεινόμενο beer & wine pairing: 40 ευρώ το άτομο.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: Τηλ. 2283029021   & email:  [email protected]

Dimitris Katrivesis – Ebbe Vollmer
Giorgio Diana – Akrame Benallal
Miles Watson – Alex Dilling

Related Posts

Συνεχίζεται η βροχή αστεριών Michelin στην Κω

Συνεχίζεται η βροχή αστεριών Michelin στην Κω

Το Albergo Gelsomino και το Cuvée του Aqua Blu, με Consultant Chef τον ταλαντούχο Παύλο Κυριάκη, συνεχίζουν τον επιτυχημένο θεσμό γαστρονομίας που έχουν ξεκινήσει, και μετά τον Alex Dilling που προηγήθηκε στις αρχές Αυγούστου, την σκυτάλη παίρνει ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin Chef Ronan […]

2 Αστέρια Michelin τον Αύγουστο στην Κω

2 Αστέρια Michelin τον Αύγουστο στην Κω

To Albergo Gelsomino και το Cuvée του Aqua Blu υποδέχονται το βραβευμένο chef Alex Dilling από το Greenhouse του Λονδίνο για δύο μοναδικές βραδιές γαστρονομίας. Έχοντας θέσει υψηλές προδιαγραφές στη γαστρονομική σκηνή της χώρας, το ξενοδοχείο Albergo Gelsomino και το εστιατόριο Cuvée του ξενοδοχείου Aqua […]