προορισμός…γεύση!

Το Ούζο Ματαρέλλη, το παραδοσιακό απόσταγμα από τη Λισβόρι της Λέσβου με τον αρωματικό βιολογικό γλυκάνισο και το μέλι προβάλλεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση, μέσω διαφημιστικού σποτ. Η καμπάνια του Ούζου Ματαρέλλη περιγράφει με χιουμοριστικό τρόπο οικείες εικόνες της καθημερινότητάς μας, αγαπημένες συνήθειες της παρέας σε ένα ταβερνάκι με εκλεκτό ούζο και μεζέδες.
Τρείς νεαροί φίλοι σε μια ταβέρνα δίπλα στο κύμα απολαμβάνουν τις τελευταίες γουλιές από το καραφάκι με Ούζο Ματαρέλλη. Τα ποτήρια έχουν αδειάσει και ήρθε η ώρα να ξαναγεμίσουν. Και όπως απαιτεί η κουλτούρα της ουζοποσίας στην ελληνική ταβέρνα, η συνεννόηση για την παραγγελία δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Ένας από την παρέα κοιτάζει με νόημα την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας που εκτελεί χρέη σερβιτόρας και σχηματίζει στον αέρα με τα χέρια του τις καμπύλες του μπουκαλιού Ματαρέλλη. Μια κίνηση που θυμίζει τον τρόπο που περιγράφει κάποιος ένα καλλίγραμμο γυναικείο σώμα. Το μήνυμα, ελήφθη. Ακόμα μια φιάλη Ούζο Ματαρέλλη με τις χαρακτηριστικές καμπύλες της, φτάνει στο τραπέζι. Το Ούζο Ματαρέλλη που μόλις το πιείς δεν ξεχνάς το σχήμα του μπουκαλιού του, ούτε το όνομά του!
Αυτό είναι το Ούζο Ματαρέλλη. Ένα παραδοσιακό απόσταγμα από 100% διπλή απόσταξη, με βιολογικό γλυκάνισο και μέλι που κλείνει μέσα του τη βαθειά τεχνογνωσία και την αστείρευτη υπομονή του δημιουργού του, από τη σπορά και τη συγκομιδή του γλυκάνισου, μέχρι τη διαδικασία παραγωγής.
Η ιδέα και η υλοποίηση της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του Ούζου Ματαρέλλη, ανήκει στην Pollen Advertising και στην Ribeye Production, ενώ τα γυρίσματα έγιναν σε παραθαλάσσια ταβέρνα σε περιοχή της Αττικής.

Λίγα λόγια για το Ούζο Ματαρέλλη:
Το Ούζο Ματαρέλλη αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση που συνδυάζει τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και τον πάντα φρέσκο γλυκάνισο από τα μικρά κτήματα του δημιουργού του στο Λισβόρι της Λέσβου, εκεί όπου ανθεί ο καλύτερος γλυκάνισος στον κόσμο. Ακριβώς αυτό το δώρο που έκανε η φύση στο νησί του αξιοποιεί στο έπακρο ο Χαράλαμπος Ματαρέλλης, δημιουργός του Ούζου Ματαρέλλη. Ένα απόσταγμα που συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με την τεχνογνωσία, το μεράκι και, πάνω από όλα, την αγάπη για τη γη.
Πριν από την απόσταξη, τα σακιά με το γλυκάνισο βυθίζονται στη θάλασσα για να αλατιστούν με φυσικό τρόπο, με αποτέλεσμα το αλάτι που προστίθεται στο τελικό προϊόν να είναι σημαντικά λιγότερο. Στη συνέχεια ξεκινά η διαδικασία της απόσταξης, που γίνεται σε μικρά χειροποίητα καζάνια, χάλκινους άμβυκες, πάνω σε φυσική φωτιά από ξύλα ελιάς, τα οποία εξασφαλίζουν πιο αργή απόσταξη και πιο «απαλό» αποτέλεσμα. Ως γλυκαντικό για το ούζο, ο Χαράλαμπος Ματαρέλλης χρησιμοποιεί μέλι. Το Ούζο Ματαρέλλη είναι από 100%  διπλή απόσταξη, κυκλοφορεί σε φιάλη των 200ml και διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.
http://www.matarellis.gr/     
https://www.facebook.com/ouzomatarelli/
https://www.youtube.com/watch?v=Z5kKu2Lh3wU

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

Απάντηση