Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ

ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΙ ΜΕΖΕΔΕΣ

Μπορεί το αρνάκι στη σούβλα ή στο φούρνο να είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, παρ’ όλ’ αυτά μέχρι να φτάσει στο τραπέζι μας απαιτεί ώρες στο ψήσιμο. Σίγουρα, για το πασχαλινό τραπέζι, οι καλεσμένοι μαζεύονται από νωρίς, άρα, χρειάζονται κάποια μεζεδάκια που να «ξυπνήσουν» την όρεξη μέχρι το κυρίως γεύμα. Δεν είναι απαραίτητο να φτιάξετε πολλά. Επιλέξτε 2-3 συνταγές από αυτές που σας προτείνω (ανάλογα με τους καλεσμένους σας) και σερβίρετέ τους μαζί με λίγο κρασάκι. Λίγη τυροκαυτερή ή αυγουλάκια κόκκινα με αλάτι και πιπέρι είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσει όμορφα το γιορτινό τραπέζι.

Σαρμάς καραμανλίδικος με πλιγούρι και παστουρμά

Παστουρμαδόπιτα

Κοκορέτσι με πατάτες

Γαρδουμπάκια κοκκινιστά στην κατσαρόλα

Τηγανιά με χωριάτικο λουκάνικο και μυρωδικά

Σαρμάς στο φούρνο

Κοκορετσάκια σε σουβλάκια

Τζιγεροσαρμάδες

 


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe