Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Νέο καλοκαιρινό Martini Bar

Νέο καλοκαιρινό Martini Bar

Το εμβληματικό Martini Bar του εστιατορίου Matsuhisa Athens σας προσκαλεί και φέτος να απολαύσετε την χαλαρή ατμόσφαιρα και τη μαγευτική θέα από το πιο όμορφο σημείο του Αστέρα της Βουλιαγμένης.
Από το χειμερινό,  μυστηριακό Martini Lounge, που φιλοξένησε δεκατρείς από τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο του bartending για χάρη του “Matsuhisa Welcomes the Bartenders” project, το Martini Bar μεταφέρεται στο συγκλονιστικό μπαλκόνι που κοιτάει τον ορίζοντα προς τον Σαρωνικό. Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Βar Μanager του εστιατορίου, έχει σχεδιάσει μία ελκυστική λίστα cocktail με premium spirits και τις καλύτερες πρώτες ύλες, με έμπνευση από τις κομψές γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας.
Επιλέξτε ένα «Peruvian Negroni» ή ένα « Twisted Zombie» με pisco και ρούμι αντίστοιχα ή το εξαιρετικό «Miss Marple’s» για τους λάτρεις της μαστίχας ή μοιραστείτε τις προτιμήσεις σας μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε.
Την εκτενή λίστα των cocktails μπορείτε να συνοδεύσετε με το ολοκαίνουριο «Summer Omakase» και να βιώσετε την εμπειρία της φιλοσοφίας του Matsuhisa Athens, σε ένα μενού 6 πιάτων, δημιουργίας των Head chef Βασίλη Παπαθεοδώρου και Head sushi chef Τόνυ Βρατσάνου.
Αν πάλι επιλέξετε ως πρωταγωνιστή της βραδιάς τα cocktails, τότε τα Matsuhisa Bites αποτελούν το τέλειο match finger food του ποτού.
Matsuhisa-webMatsuhisa Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη 16671
Astir Palace, Athens Riviera
Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα-Πέμπτη:19:30-01:00
Παρασκευή&Σάββατο:19:30-1:30
Κυριακή:19:30-01:00
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 210 8960510 ή επισκεφτείτε: www.matsuhisaathens.com, www.astirpalace.com, www.astirpalace.com/gastronomy βρείτε μας: fb/MatsuhisaAthens, Instagram/Matsuhisa_Athens


Subscribe