Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

Νέα πρόσωπα και νέες κατηγορίες βράβευσης στα Restaurant 100!

Νέα πρόσωπα και νέες κατηγορίες βράβευσης στα Restaurant 100!

Tα Restaurant 100, τα βραβεία των Ελλήνων foodies, προχωρούν δυναμικά και ανανεωμένα στη δεύτερή τους διοργάνωση. Εκατό επώνυμοι εκπρόσωποι του business, του lifestyle και της γαστρονομίας θα αναδείξουν και φέτος τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας για την χρονιά.
Ανάμεσα στα νέα μέλη που προστίθενται στην κριτική επιτροπή είναι οι:
Μάκης Πουνέντης – Παρουσιαστής & Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Τζένη Μελιτά – Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, Idra Kayne – Ερμηνεύτρια, Σπύρος Μαργαρίτης – TV&Radio Host, Δημήτρης Μακαλίας – Ηθοποιός, Βησσαρίων Παρθένης – Σεφ, Χάρης Ντάβλας – PR Manager, Νίκος Νάσιουτζικ – Επιχειρηματίας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Δημοσιογράφος, Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου – Ιδιοκτήτρια En Lefko, Γιώργης Τσαμπουράκης – Ηθοποιός.
Η πολυφωνία αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Restaurant 100 Awards τα οποία αναδεικνύουν τα στέκια των «ψαγμένων» foodies, ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας. Άλλο ένα διαφοροποιό στοιχείο των βραβείων είναι ότι οι κριτές ψηφίζουν με απόλυτη ελευθερία, χωρίς να δεσμεύονται από κάποια λίστα προεπιλογών.
Ανανεωμένες είναι και οι κατηγορίες βράβευσης στα Restaurant 100 Awards 2018. Οι φετινές «χρυσές δεκάδες» θα περιλαμβάνουν Top 10 Ethnic Cuisine Restaurants, Top 10 Restaurants for Fish, Top 10 Restaurants for Meat και Top 10 Streetfood. Όσον αφορά τα πρόσωπα που θα αναδείξει η φετινή διοργάνωση, δύο νέοι τίτλοι που προστίθενται είναι αυτοί του Game Changer και του Best Young Sommelier.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα restaurant100.gr για να δείτε τα μέλη της κριτικής επιτροπής και παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις στη σελίδα μας στο facebook.com/restaurant100gr.
Τα Restaurant 100 Awards διοργανώνει το Hotel&Restaurant της Boussias Communications με χορηγό την Unilever Food Solutions.


Related Posts

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

Λαχταριστό κατσικάκι που σας το προτείνω για το Πάσχα. Η σκορδάτη κρούστα του θα το κρατήσει ζουμερό στο κέντρο και τραγανό εξωτερικά.

Genius από τη Veganact

Genius από τη Veganact

Μια νέα «ιδιοφυής» σειρά μπαίνει δυναμικά στην αγορά της εστίασης Τα πρώτα προϊόντα φυτικού, εναλλακτικού κρέατος, που παράγονται στην Ελλάδα Μια καινοτόμα σειρά εναλλακτικών φυτικών προϊόντων κρέατος με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και, κυρίως, σε πρωτεΐνη, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο […]Subscribe