Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

''Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα” από τον Δημήτρη Παμπόρη

''Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα” από τον Δημήτρη Παμπόρη

4 μοναδικά διήμερα προγράμματα με τον Chef Δημήτρη Παμπόρη
main363-7Τέσσερα (4) μοναδικά διήμερα προγράμματα εκπαίδευσης με θέμα την Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα θα υλοποιηθούν ανά την Ελλάδα, από τονΙΝΣΕΤΕ, με εισηγητή τον Έλληνα διακεκριμένο Chef Δημήτρη Παμπόρη.
Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στη φιλοσοφία του πως στέκονται καθημερινά υλικά σε επίπεδο fine dining, όπου περιορίζουν το υψηλό κόστος, σε τεχνικές μαγειρικής με νέες τεχνολογίες όπως Thermomix, sous vide και Pacojet και σε τεχνικές στησίματος πιάτων.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΤΟΠΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Θεσσαλονίκη 
Ημερομηνία προγράμματος: 14 – 15 Δεκεμβρίου 2016
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Ερμού 45 Θεσσαλονίκη

Χανιά Κρήτης 
Ημερομηνία προγράμματος: 11 – 12 Ιανουαρίου 2017
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: HOTELIER EDUCATION – Αγία Μαρίνα, Χανιά 73134

Βόλος 
Ημερομηνία προγράμματος: 7 – 8 Μαρτίου 2017
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: LE GOURMET – Κωνσταντά 128 (Ανάμεσα Ιωλκού και Αντωνοπούλου) – Βόλος

Κέρκυρα 
Ημερομηνία προγράμματος: 28 – 29 Μαρτίου 2017
Ώρες προγράμματος: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Kontokali Bay Resort & Spa – Κοντόκαλι – Κέρκυρα
Τα τμήματα θα είναι 12 ατόμων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ CHEF ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΜΠΟΡΗ
main363-4 Ο Δημήτρης Παμπόρης είναι ένας νεαρός, εξαιρετικά ταλαντούχος σεφ που δραστηριοποιείται στο χώρο της γαστρονομίας σχεδόν 15 χρόνια.
Εμπνέεται από την ποικιλία και τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας ενώ βασικό χαρακτηριστικό των πιάτων του είναι η νεωτεριστική απόδοση της ελληνικής πρώτης ύλης και η δημιουργική προσέγγιση εμβληματικών ελληνικών πιάτων.
Διατηρώντας άρτια τη λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και τον μοντερνισμό, ανεβάζει τον πήχη της δημιουργικοτητας αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικές γεύσεις μπορούν να σταθούν σε υψηλά γαστρονομικά επίπεδα, ταλέντο το οποίο επεσήμανε πρόσφατα και το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Rolling Pin.
Το ίδιο περιοδικό, επαινώντας το δημιουργικό χαρακτήρα της κουζίνας του, κάνει επίσης αναφορά στις βραβεύσεις του σεφ δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική δουλειά που παρουσίασε στο εστιατόριο Apocalypsis στην Πάτμο το οποίο έγινε σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού φαγητού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής κουζίνας ενώ σημερινό γαστρονομικό του πόστο είναι το Ekies All Senses Resort στη Χαλκιδική όπου τελεί χρέη Executive Chef.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1η ΜΕΡΑ
* Φιλοσοφία του Chef και τρόπος σκέψης
* Φιλοσοφία του degustation menu και πως στέκονται σε επίπεδο fine dinning καθημερινά υλικά όπου περιορίζουν το υψηλό κόστος
* Προετοιμασία του μενού
* Τεχνικές μαγειρέματος σε thermomix , sous vide , pacojet
2η ΜΕΡΑ
* Παρουσίαση του μενού
* Τρόποι παρουσίασης σε πιάτο

Τελικό κόστος συμμετοχής 
* €170 Επιχειρήσεις Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος
* €250 Επιχειρήσεις μη-Μέλη του ΣΕΤΕ
Το SETE Training καλύπτει ποσοστό από 50-70% του κόστους συμμετοχής

Στοιχεία Τραπέζης
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
BANK of Cyprus(in Cyprus) 
Δικαιούχος: Gastronomy Essentials Ltd.
Αρ. Λογαριασμού: 0155-01-158922
ΙΒΑΝ: CY87002001550000000115892200
SWIFT: BCYPCY2N
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ
ALPHA BANK
Δικαιούχος: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αρ. Λογαριασμού: 377-002101-041433
ΙΒΑΝ: GR25 0140 3770 3770 0210 1041 433
Για συμμετοχή σας συμπληρώστε την “Αίτηση” που θα βρείτε στο Site της ΣΕΤΕ: Eventora – SETE Training.
Για τη συμμετοχή σας ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : 6972444820
E-mail : [email protected]
Site : www.Cucina.gr

main363-1